Vacsorakirály minden hétköznap a Life TV műsorán

2024.04.20. I 15:41
Az egész úgy kezdődött, mint egy baráti vacsora… de közben valami megváltozott. A Vacsorakirály az a szórakoztató főzőverseny, ahol öt híresség minden segítséget és trükköt bevetve igyekszik legyőzni önmagát, de leginkább versenytársait.
A héten Tóth Andi, Róka Adrienne, Szegedi Fecsó, Lotfi Begi és Pumped Gabo mutatja meg főzőtudományát a Vacsorakirályban.

A műsor történetének talán legszórakoztatóbb adásaival találkozhatnak a nézők, ez az a hét, mikor Fecsó és Gabo viccesen komolytalanná teszik a versenyt. A taktikai pontozás itt is előkerül, a gátlástalanabbak részéről csak úgy repkednek a nulla pontok. De vajon mit szól mindehhez Róka Adrienne, aki mindent belead, hogy jól sikerüljön az estéje?
Érdekes elméletekből sem lesz hiány, és meghökkentő konyhai trükkökkel is gazdagodunk: Szegedi Fecsó szerint a rosétól lesz rosé a kacsamell, és egy kis fehérjepor is jót tesz a sültnek, de lesz, aki dísztálcával lefedett tepsit tesz a sütőbe vagy éppen rendelős desszertet szolgál fel a vendégeknek.

Látunk iskolai éveket idéző főételt, megtudhatjuk, hogy egyesek szerint teknősből készül a Surf & Turf, és Pumped Gabo itt eszi élete legjobb krumplipüréjét, ami valójában egy jól sikerült zellerpüré.

Kíváncsian várjuk, hogy mindezek után ki viszi haza a Vacsorakirály trófeáját, és talán kiderül, ki harapta le Kabát Peti haját…