Talkshow

A férfiaknak is vannak titkaik

2020.02.13. I 09:07
A népszerű tévés, Várkonyi Andrea, szombattól már nemcsak a nők, a férfiak titkainak is utánajár. 
A Life TV-n február 15-én induló új műsorában kiderül, közhely csupán, hogy csak a nők szeretik kibeszélni a problémáikat. Andi nemcsak műsorvezetőként, hanem pszichológusként is a vendégei segítségére lesz, miközben az élet nagy kérdéseire keresik a válaszokat. A műsor során kiderül, hogy a férfiakat nemcsak érdeklik, hanem sarkalatos véleményük is van az olyan kérdésekről, mint párkapcsolat, hűség vagy megcsalás, még akkor is, ha ezekről nyíltan nem beszéltek. Eddig! Szombattól megtörik a csendet és számos tabunak számító témát járnak körbe.

A műsor alatt a nézőknek könnyen támadhat az az érzésük, hogy Andi nappalijában vannak, a hangulatos lakásdíszlet ugyanis pont azt a célt szolgálja, hogy az ismert vendégek mellett a nézők is otthon érezzék magukat, mintha a baráti beszélgetés aktív résztvevői lennének. A műsor egyik érdekessége, hogy egy 360 fokos díszletben zajlik a forgatás, a kamerák „be vannak építve” a díszletbe. 
 
Pikáns, intim, provokatív és szexi talkshow február 15-től, minden szombaton este 22:00 órától a Life TV-n. 
 
Az első adásban Németh Kristóf, Harsányi Levente, Csuti és Fésűs Nelly lesznek Andi vendégei - előre szólunk rengeteg titokra fény derül majd!
 
Egy műsor, ahol lehull a lepel mindarról, amiről eddig senki, sehol nem beszélt. Vajon a férfiak számára megcsalásnak számít, ha a barátnőjük egy nővel csókolózik?

Szombat este ez is kiderül!