Talkshow

Biga rendszeresen „elhagyja" autóját

2020.02.14. I 09:36
A Nyugi! Köztünk marad… legújabb vendégei sem rejtették véka alá véleményüket az általános kérdésekkel kapcsolatban, és meglepő őszinteséggel vallottak saját hibáikról is. Szulák Andinál vendégeskedett a csodás hangú énekesnő, Cserpes Laura, Mischinger Péter, akit extrém sportolóként ismerhettük meg, valamint a zenész, aki sosem tudja, hova parkol, Heincz Gábor ’Biga’.
A vendégek teljesen egyetértettek abban, hogy mindannyian változtatnának valamit külsejükön, hiszen egyikük sem elégedett teljes mértékben. Cserpes Laurát egyáltalán nem lepte meg, hogy mindhárman ezt az opciót választották, ugyanis szerinte a folyamatos elégedetlenkedés már szinte népbetegség. Úgy érzi, munkájából adódóan még több kritika éri a külsejét, pozitív és negatív értelemben egyaránt. Az énekesnő őszintén beszélt az elmúlt éveinek nehézségeiről is: sokáig pajzsmirigy alulműködéssel küzdött. 

Betegsége okán szaladtak fel a kilók az énekesnőre, a legnehezebb pedig az volt, hogy így is színpadra kellett állnia. Cserpes Laura azonban megelégelte a diéták okozta folyamatos koplalást, valamint az egészségtelen táplálkozást, és változtatott életvitelén.

Habár Biga is azt mondta, hogy van, amin változtatna, mégis együtt tud élni „hiányosságaival": 

„Elég jól ismerem magam, az adottságaimat, a természetemet, tulajdonságaimat, és ezeket jól tudom kezelni. Nagyon jól, békében vagyok és harmóniában vagyok saját magammal."

A zenész szerint ez a harmónia abban rejlik, hogy mind az adottságokat, mind a hiányosságokat a realitás talaján kell kezelni.

A személyes sztoriknál Mischinger Péter elmesélte, hogyan került igazán kellemetlen helyzetbe kollégái előtt. Ahogyan ő fogalmazott, elszállt a motorral, mint a győzelmi zászló.
Habár Cserpes Lauráról egyik vendég sem feltételezte ezt a turpisságot, de a gimnáziumban két ellenőrzője volt, hogy igazolásokat írhasson magának. Erre azért volt szüksége, mert ki nem állhatta a 0. órában tartott testnevelést. 

Az énekesnőt családja és barátai Lausnak szokták becézni, ugyanis kislánykorában azt szerette volna, ha Lajosnak hívják. 

Cserpes Laura egy ijesztő történetet is elmesélt arról, hogyan zaklatta őt egy rajongója öt éven keresztül:
Biga folyamatosan elfelejti, hol parkolt, egyszer még a rendőrségén is bejelentette autója eltűnését, pedig csak rossz helyen kereste. A zenész a plázaigazgatóságot is hívta már ki, hogy keressék meg a kocsiját, mert ő úgysem fogja megtalálni. 
Minden zenésznek van olyan fellépése, ami valamiért nagyon emlékezetes maradt, így van ezzel Biga is, aki az egyik külföldi koncertjéről számolt be. Már a függöny mögött állt a színpadon, amikor félrenyelte a cukorkát, és úgy beverte a könyökét, hogy az teljesen elzsibbadt. Biga rövid ideig se énekelni, se gitározni nem tudott a színpadon állva.