Talkshow

Valentin-napi különkiadás: annyira nevettek Szulák Andiék, hogy még a kérdést sem tudta felolvasni

2020.02.14. I 23:00
Február 14-ét a többség Valentin-, mások Bálint-napként emlegetik. Hívjuk bárhogy is, egy biztos: mindenkinek megvan a maga véleménye a szerelmesek ünnepéről! A Nyugi! Köztünk marad… különkiadásában Szulák Andi Csocsesszel, Sass Danival és Németh Kristóffal idézett fel romantikus történeket.  
Az első kérdés adta magát – vajon mennyire tartják magukat romantikusnak a vendégek? Csocsesz és Kristóf bátrán vállalják, hogy hősszerelmes típusú férfiak. A színész szerint a művészek már csak ilyenek. „Én nagyon fontosnak tartom a romantikát, és nagyon büszke vagyok arra, hogy a most 12 éves fiam, Lóci - iskolából hazafele menet -, van, hogy ő állít meg, és neki jut eszébe, hogy »Apa, nem állunk meg a virágosnál?«, hogy akkor lepjük meg Zitát” – tette hozzá Kristóf. „Én úgy gondolom, hogy a romantika és a szerelem az kézen fogva együtt jár” – mondta Csocsesz, aki úgy látja, manapság túl kevés jelentőséget tulajdonítunk a romantikának. Ez az állítása érdekes gondolatmenetet indított el Andinál - szerinte nagyrészt rajtunk, nőkön bukik el ez a dolog:
Kristóf szerint a romantikusság nem jelent bárgyúságot, Dani viszont úgy érzi, sok férfi azért nem mer romantikus lenni, mert a bárgyúsággal azonosítják az érzelmek kimutatását. Andi ezen a ponton azt javasolta, hogy tegyék rendbe a romantika fogalmát:
A részletes definiálás után rátértek arra a kérdésre, hogy a srácok mikor voltak először szerelmesek. Kristófot és Csocseszt elmondásuk szerint már általánosban beborította a rózsaszín köd, Dani viszont úgy érzi, csak felnőttként tudjuk megtapasztalni az igazi szerelmet, így ő ezt a választ adta. Azt persze beismeri, hogy már az óvodában felkeltették az érdeklődését a lányok. Kristóf rákontrázott erre, és azt mondta: 

„Én az óvodában még nem voltam szerelmes, akkor a szexuális életem kezdődött el.” 

Hogy mit értett ez alatt, a videóból kiderül:
Hogy a szerelem vak-e, az vitatható, de nem Kristóf számára. „Felnőttkorban egy vak szerelem elvihet családokat” – jelentette ki, majd egy saját történetet is megemlített. Egyszer ő is kis híján bajba került egy elsöprő szerelem miatt:
Később az is kiderült, hogy létezik szerelem első látásra - Kristóf, Csocsesz és Dani legalábbis hisz benne. Arról is meséltek, hogy ők maguk is átélték már – volt, aki többször is:
A személyes körök alatt még több romantikus és pikáns sztori hangzott el. Csocsesz leleplezte titkát, miszerint előfordult vele, hogy szerelmes film helyett véres horrorfilmre vitte a kiszemeltjét:
Dani arról mesélt, hogy két éve Amszterdamban jött össze a barátnőjével – az első találkozásukkor ugyanis annyira szimpatikus volt neki a lány, hogy rögtön elhívta egy utazásra. A sztori nagyon tetszett a vendégeknek, Kristóf pedig nem tudta megállni, hogy ne poénkodjon egy kicsit. A vicce célba is ért, Andi annyira nevetett, hogy csak sokadik próbálkozásra tudta felolvasni a következő kérdést:
Kristóf történetei között is akadt néhány gyöngyszem. Anno pofonok és csókok vezettek el odáig, míg egymásba szerettek az egyik csoporttársával a Színművészetin. Hogy melyik magyar színésznőről van szó? Kristóf ezt is elárulta: