Talkshow

A Harsányi Kutató Intézetnek hála most már mindent tudunk a megcsalásról

2020.02.15. I 23:00
Hogyan vélekednek a férfiak a megcsalásról? Tényleg sűrűbben lépnek félre, mint a nők? Mi az, ami a férfiaknál még belefér? Mondjuk a flört, vagy esetleg egy csók is?! A Férfi titkok Várkonyi Andinál első adásában férfiak beszéltek őszintén a hűtlenségről. Szabó András Csuti, Németh Kristóf és a műsor alatt professzorrá avanzsált Harsányi Levente osztotta meg gondolatait és személyes sztorijait. Volt olyan történet, amivel igencsak meghökkentették a csapathoz később csatlakozó Fésűs Nellyt.  
A beszélgetés felvezetéseként Várkonyi Andi egy statisztikával szerette volna alátámasztani, hogy a férfiak hajlamosabbak a megcsalásra. A vendégek azonban egyből felhördültek, hogy ezt biztosan csak a brit tudósok állítják, és ez egyáltalán nincs így. 

A műsorvezető kérésére megfogalmazták, mit jelent az ő olvasatukban a megcsalás. Németh Kristóf és Csuti szemléletében egy érintés vagy egy csók már igenis megcsalásnak számít. Kristóf kiegészítette, hogy nem feltétlenül csak fizikai dolgok tartoznak ide. A mai világban könnyen bonyolódhatunk chatelésbe bárkivel, így az ott elinduló flört is lehet már megcsalás - tette hozzá a színész. 

Mindannyian egyetértettek abban, hogy sokszor a kommunikáció hiánya vezethet hűtlenséghez, hiszen mindenki azt keresi, amit nem kap meg otthon. Csuti és Kristóf szerint már az sem fér bele, ha párjuk egy szórakozóhelyen mással flörtöl, és esetleg még egy italt is elfogad. A műsorban egyébként Levi megkapta a „professzor" titulust, ugyanis sokszor hivatkozott kutatásaira vagy éppen saját tapasztalásaira. 

Németh Kristóf leszögezte, hogy a megcsalás döntés kérdése: sokszor csak az vonzza az embereket, hogy megszerezzék a tiltott gyümölcsöt. 

Harsányi Levente úgy érzi, hogy negyvenes évei végére megtalálta az igazit, és eszébe sem jut, hogy megcsalja a párját. „Olyan menő szerelmesnek lenni" - jelentette ki a téma professzora.
Csuti is a szerelmes férjek táborát erősíti, de be kellett vallania, hogy a korábbi partnereihez nem volt hűséges. Kulcsár Edinán kívül egy nő volt még az életében, akit nem csalt meg.
Németh Kristóf is elárulta, hogy előfordult, hogy megcsalt valakit, de az is megtörtént, hogy hozzá voltak hűtlenek. A színész egy autóban felejtett telefonból értesült korábbi kedvese hűtlenségéről:
Harsányi Levente többször is példaként említette magát és Csutit, hogy mennyire szerelmesek. Egy ponton Németh Kristóf ezt kikérte magának, ugyanis szerinte mindannyian ebbe a táborba tartoznak. Itt pedig megragadta az alkalmat, hogy Andi párját, Zsidró Tamást is szóba hozzák:
Az első adás női vendége Fésűs Nelly volt, aki úgy gondolja, ha megcsalnák, nem biztos, hogy kiadná a párja útját, de mindenképpen időre lenne szüksége, hogy feldogozza a történeteket. Abban viszont egyáltalán nem ért egyet a férfi vendégekkel, hogy működik a szex az exszel. A színésznő, ha egyszer kimondja, hogy vége, akkor nincs visszaút - még az ágyába sem!
A vendégek viszont mind egyetértettek abban, hogy nem törlik le a közös fotóikat volt párjukkal a közösségi oldalakról. Korábbi partnerük is az életük része volt, ezt az új párjuknak pedig el kell fogadnia. Egy másik kérdés kapcsán kiderült, Levi kivételével mindenki szólna legjobb barátjának, ha tudja, megcsalják őt. Kristóf elvárná az őszinteséget, és úgy érzi, fordított esetben a legjobb barátja is ezt igényelné. Levi szerint viszont ez csak a párokra tartozik, maguk között kell elrendezniük.

Az utolsó kérdés kapcsán ismét megvolt az összhang, hiszen mindenkinek volt már olyan szexuális töltetű álma, amelyben nem az aktuális párjuk szerepelt. Harsányi Levi azt is megosztotta, kivel randizik éjszakánként:

„Én Salma Hayekkel így járok, már húsz éve. Járás, meg egy csomószor együtt vagyunk, de ő nem tud róla.”