Talkshow

Titkos kis üzenet Zsidró Tomitól: Várkonyi Andi a barátnőjének mesélt szerelméről

2020.02.16. I 23:03
Megcsalás, mindent elsöprő szerelem és párkapcsolati vallomások - a Női titkok Várkonyi Andinál második évada izgalmas történetekkel indult. Gáspár Bea a féltékenységről, Várkonyi Andi a friss kapcsolatáról, Doszpot Evelin az őrült szerelemről beszélt, Köllő Babett pedig elárulta, hogyan őrizhető meg az a bizonyos láng egy házasságban.  
Várkonyi Andi műsorának második évada azokkal a sztorikkal kezdődött, amiket mind kíváncsian vártunk. Andi barátnőjének, Doszpot Evelinnek mesélt néhány titkot párkapcsolatáról Zsidró Tamással:
Az élménybeszámolót Köllő Babett és Gáspár Bea érkezése szakította félbe. Andi romantikus hangulata kihatott a csajos programra is: miután üdvözölte vendégeit, arra kérte őket, definiálják, mit jelent számukra a szerelem. „Amikor elveszted a kontrollt” – kezdte Evelin. „Vakmerővé tesz az, hogyha szerelmes vagy” – folytatta Bea. Babett szerint az jelzi igazán a szerelmet, amikor fizikai fájdalmat okoz a másik hiánya. Abban pedig mind a négyen egyetértenek, hogy a gyengéd érzések fájdalommal járnak.

„Amikor tudod, hogy irracionális az, amit csinálsz, amit gondolsz, ahogy teszel, ahogy közlekedsz, ahogy létezel, de mégis teszed. Az a szerelem”

 – jelentette ki Evelin. Bea elmesélte, hogy ő még a munkahelyét is elhagyta férjéért, akinek nem tetszett, hogy párjának korán kell kelnie, és így sosem tudnak este randizni. Pontosabban Győző rúgatta ki azzal, hogy összebalhézott Bea főnökével. Andi is hozott már áldozatot a szerelemért, anno órákig sétálgatott hóban-fagyban ugyanazon a 150 méteren, hátha összefut a kiszemeltjével.

„Akárhányszor megengedtem magamnak, hogy nagyon szerelmes legyek, azt mindig megszívtam” – közölte Babett. „Mert hogy, aki jobban szeret, az szív” – magyarázta. De hogyan kerülhető el, hogy kiszolgáltatottnak érezzük magunkat? A csajok szerint nincs mese, a taktikázásra sajnos szükség van:
Babett szerint a lángoló szerelem és a féltékenykedés is elmúlik, Evelin viszont azt állítja, ő újra és újra bele tud szeretni a párjába. De nem csak ebben működik fordítva a többiekhez képest: ahogy öregszik, úgy válik egyre féltékenyebbé. Ezen a ponton Andi mókásan megkérte a csajokat, hogy ne sajnáltassák magukat annyira, és ne felejtsék, mi az ő kedvese, Zsidró Tomi foglalkozása. 

„Ennél a nőgyógyász eggyel rosszabb, valóban!” 

– kontrázott rá Evelin. 

Bea az egyszerű utat választja arra, hogy elkerülje a vitákat. „Én nem megyek vele, így elvi okok miatt, fellépésre, mert én akkor hetente válnék el” – mondta Győzi felesége. 

„El nem tudod képzelni, hogy amikor felmegy egy ember a színpadra, aki nem tud énekelni, tényleg nem, de úgy előadja magát, hogy érted, mindenki lehasal…”

 – magyarázta Bea, aki mai napig nem hiszi el, hogy mennyien csodálják a férjét.

Arra a kérdésre, hogy mivel lehet fenntartani a lángot, Babett a titokzatosságot hozta példának. A férje imádja benne, hogy nem kiszámíthatók a reakciói. Bea szerint a férfiak nagyon vágynak egy biztos háttérre, amit csak a párjuk tud megadni nekik. „Én azt gondolom, hogy a jó szex, az 50 százalékot tesz ki” – mondta Babett. „Szerintem többet tesz ki” – reagált Andi és Evelin is egyetértett vele, ő viszont inkább 80 százalékot mondana. 

Épp abba a témába kezdtek bele, hogy létezik-e szenvedély szerelem nélkül, amikor váratlanul megszólalt az ajtócsengő. Németh Kristóf toppant be, és igazi lovagként nem üres kézzel érkezett: minden hölgynek hozott egy-egy szál rózsát. Hogy múlandó-e a szerelem, arról őt is megkérdezték. A színész három éve van együtt a kedvesével, egy éve házasok. Náluk még tombol a szerelem, és Kristóf abban bízik, hogy a lángolás később is megmarad. „Azt élem meg, hogy ez örökké fog tartani, ez a lángoló, ez a bizsergős, ez a mit találjak ki, mivel lepjem meg, mivel izgassam föl” – árulta el, és azt is hozzátette, dolgozni kell egy kapcsolaton, de a szerelem fenntartható.

Ezután a szokásos igen-nem táblás játék jött. Arra kérdésre, hogy volt-e együtt valakivel, akit nem szeretett, Kristóf azt válaszolta, hogy igen, és a történetét is megosztotta. A sztorit hallgatva hatalmas nevetés tört ki Andiéknál:
„Csaltál-e már meg valakit, akibe szerelmes voltál?" - kérdezte Andi. Babett és Evelin is bevallotta, előfordult már velük ilyesmi. Hogy pontosan miért döntöttek így, az is kiderült: