Talkshow

Kárpáti Rebeka: Szuperképességem, hogy bárhol el tudok aludni

2020.02.17. I 23:00
A Nyugi! Köztünk marad... hétfői adásában szó volt félreértett flörtölésekről, nyitott kapcsolatról, színészekről, első fellépésekről, de előkerültek a bulis, gimnazista évek is. Szulák Andi vendége volt a magyar jazz kiemelkedő alakja, Váczi Eszter, az Operettszínház népszerű színésze, rendezője Peller Károly és az elhivatott műsorvezető, aki szívesen végez humanitárius munkát Kongóban is, Kárpáti Rebeka.  
Az első kérdésnél máris egyetértettek egymással a vendégek, ugyanis mindhárman arra voksoltak, flörtöltek már úgy, hogy észre sem vették. Peller Károly kedves és közvetlen embernek tartja magát. Elmondása szerint a viselkedését sokszor félreértik, és ezen felbátorodva felkeresik egy következő találkozó reményében. 
Igencsak meglepte a női vendégeket Peller Károly válasza arra a kérdésre, hogy bevállalna-e egy nyitott kapcsolatot. A színész azt mondta, szerinte vannak olyan helyzetek, amikor megéri tenni egy próbát:
Kárpáti Rebeka viszont úgy látja, ha a kapcsolata nyitottá válna, számára az már nem lenne kapcsolat. Ezen a ponton elárulta azt is, színésszel soha nem tudna összejönni. Rebekát egyszer annyira beszippantotta sorozatbeli karakterének szerelmi élete, hogy szabadidejében is kollégáján járt az esze:

A jazz énekesnő, Váczi Eszter elárulta, 16 évesen még zseblámpába énekelt, ezzel helyettesítve a mikrofont. Szulák Andi szerint ezzel semmi gond nincs, ő 6 évesen a vasaló zsinórját használta ugyanerre a célra. 

Peller Károly operett darabok szereplőiről nevezi el házi kedvenceit. Legszürreálisabb szilveszter estéje az volt, amikor arra ért haza, hogy rendőrök állnak a háza előtt, miután autóval rohantak bele a kapujába. Éjfélkor kimentek a szomszédok műanyagpoharakkal, és ott koccintottak a rendőrökkel. 

Kárpáti Rebekát az bosszantja a legjobban, ha elfelejt egy fotózást. Nem sűrűn fordul elő ilyesmi, de mivel kézzel írott határidőnaplót vezet, olykor elfelejt valamit feljegyezni. Peller Károly legnagyobb meglepetésére mindhárom hölgy kézzel írott naptárt használ. 

Rebeka elmondta azt is, van egy szuperképessége, mégpedig az, hogy bárhol el tud aludni. Nem zavarja sem a kényelmetlenség, sem a zajos körülmények. Gimnazistaként egy film premierjén is elaludt a moziban.