Talkshow

Kunovics Katinka: Annyira produkálták magukat, hogy észre sem vették, eltűntem a színpadról

2020.02.18. I 23:00
Folyamatos elalvás a munkában, észrevétlen zuhanás a színpadról és szétfoszlott fellépő nadrág - ezekhez fűződtek a Nyugi! Köztünk marad... keddi adásának legjobb sztorijai. Akikhez pedig ezeket a történeteket köthetjük, nem mások mint, Ujvári Zoltán Zola", Kunovics Katinka és Kiss Ernő Zsolt. 
Az adás első kérdésénél arról tanakodtak a vendégek, ki mennyire tartja magát szerencsésnek. Zola azt válaszolta, neki mindig szerencséje van, noha bizonyos esetekről csak később derül ki, hogy mekkora mázli volt. Így vélekedik első tévés munkájáról is, amelynek köszönhetően megismerte feleségét: 
Az egészséges táplálkozás és a fogyás is szóba került. Kunovics Katinka már másodjára szabadult meg 60 kg súlyfeleslegtől. Szeretné is megtartani jelenlegi formáját, éppen ezért megállja, hogy ne nassoljon éjszaka. Ernő igyekszik egészséges ételeket fogyasztani, Zola viszont vállalja, hogy bizony szokott édességet enni, olykor este is.

 „A telefonnyomkodás szerintem korunk egyik legtahóbb viselkedési formája, abban az esetben, ha társaságban vagyunk" – fejtette ki véleményét Szulák Andi egy következő téma kapcsán. Zola egyetért Andival, őt is borzasztóan zavarja, ha valaki nyomkodja a telefonját egy beszélgetés során. Ernőt az bosszantja a leginkább, ha a szavába vágnak, Katinkát pedig kikészíti, ha unott arckifejezéssel szembesül csevegés közben. Abban mind a négyen egyetértettek, hogy a felsorolt három szokás egytől-egyig rendkívül idegesítő.

A személyes sztorikból most sem hiányozhattak a bakis fellépések. A kört Kiss Ernő Zsolt kezdte, aki arról mesélt, hogyan szakadt el a nadrágja:
Kunovics Katinka is visszaemlékezett egy korábbi tévés fellépésére, amikor leesett a színpadról. Az énekesnő úgy fogalmazott, társai annyira produkálták magukat, hogy fel sem tűnt nekik, hogy hiányzik a harmadik fél:
Első munkahelyén Zola azért került bajba, mert többször is elaludt munkaidőben. Mikor kiderült, ennek az az oka, hogy van egy zenekara, kollégái is elkezdtek járni a koncertjeire, onnantól kezdve pedig közösen aludtak el.