Talkshow

Fresh Andi bekeményít: a párja exeinek üzent Szulák Andi műsorában

2020.02.19. I 23:01
Fresh Andinak 5 kutyája és 1 papagája van, Hevesi Tamás gombfocizott és bélyeget gyűjtött gyerekként, Nagy Réka pedig a mostoha szerepét játszotta anno a Hófehérke és a hét törpe iskolai darabban. Ilyen és ehhez hasonló érdekességeket árultak el magukról a Nyugi! Köztünk marad... vendégei Szulák Andinak. 
Teljes egyetértéssel kezdődött a műsor, ugyanis mindhárom vendégre igaz, hogy csakis néhány közeli hozzátartozó tanácsát fogadja meg. Fresh Andi bevallotta, mindig beigazolódtak a szülei intelmei. „És most már úgy vagyok vele, ennyi idősen, hogy tényleg, az ő véleményük az számomra abszolút szent és sérthetetlen” – tette hozzá. Réka szerint érdemes meghallgatni mások mondandóját, de szem előtt kell tartani azt is, hogy nem mindenki jó szándékkal ad tanácsot. Hevesi Tomi abszolút bizalmasa a felesége, Hevesi Kriszta, aki ahogy Andi fogalmazott, egyben barátja és szövetségese is.

A nagy összhangot nehéz volt hátrahagyni: kiderült, hogy Fresh Andi, Réka és Tomi is kereket oldana egy randiról, ha a partner nem lenne szimpatikus neki. Szulák Andi szerint a menekülés megalkuvás, Réka viszont úgy látja, a menekülésnek is van több fajtája. Fresh Andi egy jól bevált trükköt alkalmazott régen: megkérte az egyik barátnőjét, hogy hívja fel telefonon, és mentse ki az esetleges szorult helyzetből. Hevesivel is előfordult már, hogy nem azt kapta, amire számított, ilyenkor elég frappáns módon vágta ki magát:
A következő kérdés még több izgalmat tartogatott. „Zavar, ha a párod jóban van az exével?” – hangzott el a kérdés. Réka szerint nem egészséges, ha valaki kapcsolatban marad a korábbi párjával. Szulák Andi és Fresh Andi is ugyanígy vélekednek, sőt az énekesnő meg is ragadta az alkalmat, hogy a vőlegénye korábbi barátnőinek üzenjen. Hozzátette, hogy a kedvese két gyermekének két különböző édesanyja kivételt képez:
„Én azt gondolom, hogy egy ember akkor tesz gesztusokat, megnyilvánulásokat az exe után, amikor az ő élete nem kerek” 

– zárta rövidre a témát.

Tomi különc gyerek volt, bélyeget gyűjtött és egyedül gombfocizott. „Lázadni szerettem volna, de mindig szót fogadtam, mindig hazamentem, akkor is, hogyha azt mondtam, akkor se fogok akkorra hazaérni! Stréber nem voltam, jó tanuló meg voltam” – mesélte magáról Réka. Fresh Andi a két unokaöccsével és a bátyjával nőtt fel, ezért mondhatni fiús lány volt. Tizenévesen is idősebb fiúkkal bandázott. Járt tinidiszkóba, de szófogadó volt, sosem játszotta el a szülei bizalmát.

„Na megint hárman háromfélét válaszoltatok” – mondta Andi a következő kérdését követően. Fresh Andi vállalja, könnyen felkapja a vizet. „Amikor nekem akarnak jönni olyan dologgal, amiben tudom, hogy nincs igazuk, azt nem tudom tolerálni” – mondta az énekesnő, majd azt is hozzátette, már dolgozik azon, hogy higgadtabb legyen. Autóvezetés közben régen mutogatott, és volt, hogy ki is szállt a kocsiból - erről már leszokott. Tomi szintén tud indulatos lenni, de igyekszik kordában tartani a haragját. Az emberi bunkóság, közömbösség és irigység zavarja, emiatt igencsak be tud rágni. Réka igyekszik mindig nyugodt maradni, több-kevesebb sikerrel. „Akkor kapom fel a vizet, ha tudom, hogy biztonságos közegben vagyok, mondjuk ez a család” – árulta el a modell.

A személyes körök során hallhattuk, Réka hogyan borult be kenuval a vízbe egy fotózás alatt Miamiban:
Tamás többek között azt a sztoriját adta elő, amikor egy portugál benzinkutas rájuk hívta a rendőrséget, mert azt hitte, robbantani akarnak:
Fresh Andi elújságolta, hogy a leendő férjével nyitott egy szolárium szalont Párkányban. Az is kiderült, hogy középiskolában 2,1-es átlaggal megbukott fizikából, mert nem szerette őt a tanár. Mai napig nem tartja igazságosnak ezt a döntést.