Talkshow

Harsányi Levente egy elhagyott pénztárcának köszönheti első autóját

2020.02.20. I 23:00
Miért játszott kiskorában fiú szerepet Cserháti Tamara? Hogyan esett szerelembe Harsányi Levente egy papuccsal? Horváth Gréta miért szólítja a vőlegényét „Barinak”? Többek között ennek is utána járt Szulák Andi a Nyugi! Köztünk marad… csütörtöki adásában. 
Mitől leszel vonzó 20 év múlva is?" - szegezte első kérdését vendégeinek Szulák Andi.

Harsányi Levi úgy érzi, a genetikának köszönhető, hogy valaki jól tartja-e magát. Az pedig, hogy kit tartunk vonzónak, szubjektív döntés. A műsorvezető elmesélte, mióta elmúlt 40 éves, azóta fittebbnek érzi magát és rendszeresen sportol is.

Horváth Gréta a testmozgásra voksolt, hiszen január elején életmódváltásba kezdett. Az a meggyőződése, hogy nem a kilók számától függ, ki mennyire érzi jól magát a bőrében. A sminkoktató szerint a nők egy idő után megérnek erre, és megérkeznek" a saját testükbe:
A testmozgással értett egyet Tamara is, aki világéletében sportolt, először balettozott, majd kézilabdázott, most pedig hobbi szinten fut. Szerinte a sport rendkívül jó hatással van a lélekre, és ha elhisszük, hogy szexik és vonzók vagyunk, akkor a külvilág is ezt fogja rólunk gondolni. Ha nincs meg ez a lelkiállapot, és nem hisszük el magunkról, akkor senki más sem fogja.

Szulák Andi hozzátette, a külsőnket lehet, de a belsőnket nem tudjuk plasztikáztatni. Úgy gondolja, a külső egy primer behatás, de végül a belső tulajdonságok késztetnek maradásra valaki mellett. Tehát a vonzóság a kettő egyvelege - összegezte a műsorvezető.

Egy következő kérdés kapcsán,  - miszerint kibírták volna intim együttlét nélkül a házasságig -, a lányok a „biztos, hogy nem” opciót választották, Levi viszont azt mondta, igen. A többiek egy szavát sem hitték el ezzel kapcsolatban. De természetesen ő is egyetértett abban, hogy az intim együttlét fontos része a párkapcsolatnak.

A vendégeinkről az is kiderült, hogy mi az, aminek nem tudnak ellenállni. Gréta a vásárlásnak, Tamara az édességnek, Harsányi Levi pedig a vonzó embereknek nem tud ellenállni. Itt azonban nemcsak a külsőségeket érti, valakinek a tudása is le tudja nyűgözni. Ugyanakkor megesett vele az is, hogy megszólította" egy papucs:
Tamarát gyerekkorában fiúnak nézték rövid haja miatt, így első balett előadásában is kisfiút alakított. Szigorú katona családban nevelkedett, egyszer úgy lázadt a szülei ellen, hogy fültágítót csináltatott. Ennek következményeit a mai napig viseli, ugyanis azóta sem tud lógós fülbevalót hordani. 

Ahogy a műsor elején már elhangzott  Levi sporttal tartja magát fitten. A műsorvezető úszik és hobbi szinten fallabdázik is, utóbbiról elmondta, hogy ez a legszórakoztatóbb, hiszen ennél előfordulhat, hogy a társa nekifut az üvegajtónak. 

Első munkahelyén pincérként dolgozott, így történt, hogy egy nagyobb esemény után talált egy pénztárcát. Napokig gondolkodott, mitévő legyen, hiszen nem volt benne névjegykártya. Miután nem jelentkeztek érte, az összegből megvette élete első autóját. 
Gréta elárulta, imádja a poloska szagát, mert erről eszébe jut falusi gyerekkora. Amikor megismerkedtek, Gréta és párja, Dávid nem akartak összejönni, ezért elkezdték egymást „Barinak" nevezni. Gréta kisfia ezért azt gondolta, hogy Dávidnak ez a valódi neve, így ő azóta is Barinak, Barikának hívja.