Talkshow

Szebeni Pisti kiakadt: „Ne legyen olyan kemény a sarka, mint Tarzan sarka! Reszeld már le, öcsém!"

2020.02.22. I 23:00
Várkonyi Andi ezúttal annak járt utána, milyen Szebeni Pisti, Vastag Csabi és Szabó András Csuti számára az ideális nő. A házigazdának az a meggyőződése, hogy a nők olyan apró részletekre is nagy hangsúlyt fektetnek, amik a férfiak szemében valójában egyáltalán nem fontosak. A srácok szerint ez könnyen lehetséges.
Csabi úgy látja, inkább az a kérdés, hogy globális vagy szubjektív értelemben vizsgáljuk azt, hogy mi az ideális. Csuti szerint nincs értelme az általánosításnak, másrészt, ha van is ideálunk, az változik az idő múlásával. „Nekem például egyáltalán nincs… Szőke, barna… Nincs” – jelentette ki. Pisti állítja, ideális nő és férfi sem létezik. Csuti hozzátette, hogy külsőleg nincsenek pontos preferenciái, de belső tulajdonságok terén van ideálja. „Nekem egyetlenegy dolog volt, amit egész életemben a nőkben kerestem: hogy valami miatt fel tudjak rá nézni” – árulta el Csuti. Haladjon előre az életben, legyenek céljai – számára ez fontos:
Csabi is hasonlóképp gondolkodik, ő is inkább a belső tulajdonságokra épít. „Tudom, hogy egy kicsit közhelyes, de lényegében az idő múlásával egyre fontosabb lesz. A belső… az tart meg, és az tud fejlődni sokat” – mondta az énekes.

Andi arra is kíváncsi volt, mit néznek meg először egy nőn a vendégei. Mindhárman az arcot választották, ugyanis ahogy Csabi fogalmaz „az arc azért viszonylag kevéssé változtatható.” Hozzátette, hogy a tekinteten, a mosolyon és a frizurán akad meg a szeme leginkább.

A Schobert Norbi-botrány is szóba került a srácok között. „Szerintem egy férfi fordítva működik, mint egy nő” – jelentette ki Szebeni. „Lehet szidni a Norbit, de abban igazat mondott, hogy a férfinak először az kell, hogy megfogja a nő. Nem arra gondolsz, hogy ránézel, istenem, a csodálatos brassói, amit majd szombat este fog készíteni. Kit érdekel a brassói?”
A nőket foglalkoztató apróságok kapcsán azt mondják a srácok, az esetek többségében túlizguljuk a kérdést, hogy hogy nézünk ki, és mit viselünk. Csabi sokszor észre sem veszi, ha egy nő fodrásznál járt, Szebeni szerint pedig az sem döntő érv, hogy milyen a fehérnemű. „Ha a férfiakon múlna, az összes fehérnemű reklám lehúzhatná a rolót. Senkit nem érdekel, mert hogyha tetszik a nő, tök mindegy, hogy mi van rajta” – mondta a tévés. Úgy látják, az átlag nő túl sokat költ szépítkezésre; egy műköröm vagy egy műszempilla, csak néhány százalékot dob a megjelenésen, feltéve, ha igényes. Pistinél az ápoltság számít. „Ne legyen olyan kemény a sarka, mint Tarzan sarka! Lerakja a betonra, és kettétörik a járólap. (…) Reszeld már le, öcsém!” – akadt ki Szebeni a többiek legnagyobb örömére. De nem ez az egyetlen, amit kifogásol bizonyos hölgyeknél:
Andi rákérdezett, hogy hogy vannak a vendégei a póthajjal. „Hú, az is halálos fegyver” – mondta Pisti. „Azért az szürreális, amikor a kezedben marad” – tette hozzá Csuti. Pisti számára az vonzó, hogy jól vezet a felesége, Csabi pedig odáig van attól, hogy a barátnője remekül főz.

De van-e külön barátnő és feleség típus? Csabi azt állítja, ő 1,5 órás ismertség után is vizionálta maga előtt, hogy lehorgonyozna-e az adott nő mellett. „Az ember általában szerintem mindig az igazit keresi, csak maximum jó sokáig keresi, és nem mindig találja meg elsőre, és hogyha sokadszorra találod meg, az nem is olyan nagy baj” – vélekedik az énekes.

Abban is egyetértenek a srácok, hogy a szex is kiemelkedően fontos egy kapcsolatban. „Pontosan tudjuk mindannyian, hogyha nem működik a szexuális kapcsolat egy házasságban, egy párkapcsolatban, akkor semmi nem működik. Akkor lehet ott bármilyen szuper brassói, lehet ott bármilyen köröm, ha az nem működik, akkor semmi” – szögezte le Pisti.

A beszélgetést csengetés szakította félbe, Hevesi Kriszta pont a legjobb témánál érkezett meg. Szexuálpszichológusként úgy látja, az, ha szuper a szex, még nem jelenti azt, hogy kibírja a pár egymás mellett, viszont ha nincs, az egy nagyon erős rés a pajzson. Azt is elárulta, mi az a két ok, ami miatt felkeresik őt a férfiak a rendelőjében:
A szexi fehérnemű kérdésre is visszatértek, Andi fel is hozott egy korábbi sztorit, amit Dér Heni mesélt a műsorában. Az énekesnő meccs közben próbálta levenni a lábáról a párját erotikus szettben. Szebeni Pisti keményen megmondta a tutit: „Lehet sétálgatni fehérneműben, csak ne a tévé előtt!” Azt tanácsolta, meccs után érdemes időzíteni ezeket az akciókat.
De mik azok a helyzetek, amikor szintén szóba sem jöhet a szex? Csuti állítja, az nem kizáró ok, ha épp edzeni volt, utána ugyanis még jobban megkívánja az együttlétet. Kriszta szerint a kajakómát érdemes elkerülni, ha még akciózni szeretne a pár. Szebeni azt vallja, az a férfiak halála, ha a nő még vásárolni, tusolni, sminkelni akar akkor, amikor a kedvese megkívánja. A tervezett szex márpedig nem ritka, Kriszta elmondása alapján egy 30 év feletti pár hetente átlagosan egy vagy maximum két alkalommal szexel, általában szombatonként.