Talkshow

Míg Fresh Andi rendelt, addig Fecsó Oscar-díjat osztott Várkonyi Andinál

2020.02.23. I 23:00
Hogyan lépjünk ki egy rossz kapcsolatból? Mi a jellemző az ilyen viszonyokra? A verbális bántalmazás súlyosabb, mint a fizikai? Hódi Pamela, Villányi 'Fresh' Andi és Kollányi Zsuzsi is lépett már ki ilyen rossz kapcsolatból, éppen ezért volt, mit megosztaniuk Várkonyi Andival. A beszélgetéshez később csatlakozott Szegedi Ferenc 'Fecsó', aki őszintén vallott Vasvári Vivivel való válásáról.
Várkonyi Andi kérdésére Pamela kezdte definiálni, mit jelent számára egy rossz kapcsolat. Elsőként azt említette, hogy ilyenkor az ember nem tud kiegyensúlyozott lenni és nem is lehet önmaga. Pamela párja kedvéért tud alkalmazkodni bizonyos dolgokban, de megváltozni senki kedvéért nem fog. 

Kollányi Zsuzsi egyetértett Fresh Andival abban, hogy fiatal korban sokkal nagyobb az idomulási készség, kevesebb a tapasztalat és sokkal kevésbé ismeri önmagát az ember, ezért hajlamosabb változtatni – tette hozzá az énekesnő. Andi hozzáfűzte, korábban felruházta partnereit olyan tulajdonságokkal, amikkel nem is rendelkeztek. "De, ha már rendben vagy önmagaddal, akkor tudod, mire vágysz és nincs szükség arra, hogy a másikat felruházd tulajdonságokkal" - tette hozzá. 

A lányok viszont egyetértettek abban, hogy a rossz kapcsolatokra is szükség van, hiszen ezt megtapasztalva rájönnek, még egyszer nem akarnak ilyet átélni. 

A fizikai bántalmazás ugyanolyan mint a verbális, sőt talán utóbbi még rosszabb is, hiszen annak nincs látható nyoma, ami felhívja a figyelmet, hogy mi történt - vélekedtek a vendégek. 

Pamela először csak csendben hallgatta a többieket, majd elmondta, neki két ilyen típusú kapcsolata is volt és hatalmas erő kell ahhoz, hogy valaki ebből ki tudjon lépni. A család és a barátai tudták ezen átsegíteni, illetve később már kislánya érdekeit is néznie kellett. Pamela nehezen jutott el a felismerésig, mert mindig elhitte, amit ezek a férfiak mondtak neki. De ma már tudja, hogy ezen át kellett esnie ahhoz, hogy most Tóth Bence lehessen a párja, akivel nagyon boldog. 

Kollányi Zsuzsi bevallotta, őt egyszer bántalmazták fizikailag is: 
Időközben csatlakozott a beszélgetéshez Szegedi Ferenc 'Fecsó', aki őszintén elmesélte, hogy miért döntöttek Vasvári Vivivel a válás mellett: 
Fecsó hozzátette: 
"Sokat változtam, de nem volt elég."

Pamela szerint megindító volt, ahogy Vivi nyilatkozott sírva kapcsolatukról és ennek végéről - mire Fecsó csak annyit reagált: "Oscar-díjat azért tudnék adni."  Azt is megtudhattuk róla, hogy eddig egyszer volt nős, de úgy érzi van még benne 1-2 házasság. 
Várkonyi Andi kérdéseiből kiderült, a lányok szakítás után megválnak egykori párjuk személyes holmijától, de Fecsó nem. Elárulta, esküvőjükről még mindig őrizget egy emléktárgyat. Fresh Andi a sorok között olvasva, megfejtette: Fecsó még mindig szereti Vivit. Várkonyi Andi rögtön dr. Villányivá nyilvánította őt. A "páciens", azaz Szegedi Ferenc csak annyit mondott, hogy egészen más a szeretet és az együttélés.