Talkshow

5 dolog, ami kiderült Solti Ádámékról a Nyugi! Köztünk marad...-ban

2020.02.25. I 23:00
A színészművész, aki már 19 évesen eljátszhatta Rómeót, az Operettszínház gyönyörű színésznője és a sármos énekes, aki nem mellesleg a Madách Színház színművésze – Veréb Tamás, Dancs Annamari és Solti Ádám alkotta Szulák Andi keddi csapatát. Ez ám a színészkoszorú! Lássuk, mik derültek ki az adásból! 
1. Ádám nem igazán olvas kommenteket, és megvan rá az oka!
 
2010-ben jelentkezett egy tehetségkutatóba a Non Stop bandával, akkor rengeteg gonoszkodást tapasztalt, főleg hozzá nem értők kritizálták. „Igazából ott befejezettnek nyilvánítottam ezt a kommentolvasást.” Veréb Tomi is tapasztalt hasonlót: amikor egy televíziós versenyben szerepelt, a műsor hivatalos oldalán 100-ból 99 komment bántó volt a versenyzők produkciói alatt. A saját oldalán viszont sok építő jellegű hozzászólást kap, amiket figyelemmel kísér.
 2. Ádám párja, Berni nem vezet, ezért a színésznek időnként a körmösnél és a fodrásznál kell ülnie.

„Legyen csönd, vagy legyen igazam?” – veti fel magának újra és újra a kérdést Ádám. Kerüli a vitákat, ezért előfordul, hogy végig kell ülnie pár órát a körmösnél vagy a fodrásznál, amíg Berni szépül. „Nem szeretek ilyen női dolgokra elmenni…” - jelentette ki a színész. Ha tud, amíg várakozik, elmegy edzeni.

 3. Veréb Tomi legjobb barátja a menyasszonya, Szandi.

„És ezt nem azért mondom, mert nézi az adást!” – tisztázta a színész.
 
4. Tomi már volt jósnőnél, Ádám még nem, de szeretne elmenni, Annamari pedig nem volt és nem is tervez látogatást, mert nem hisz az ilyesmiben.

Tomi hisz a spiritualitásban, a barátnője ugyan nem jósnő, de léleklazító előadásokat tart. Annamari nem akarja tudni, hogy mi fog történni, szerinte fontos, hogy meglepődjünk. Azon meg végképp nem szeretne aggódni, hogy mit jósoltak neki. Solti Ádám az energiákban hisz, és nagyon kíváncsi arra, mivel kell majd szembenéznie.

5. Annamari egy autószervizben „randizott” először a párjával. Miközben a kocsiját szerelték, kisfia az anyósülésen aludt.
 
Ádám is elárulta, hova mentek először Bernivel: egy konditerembe beszélték meg a találkozójukat.

A személyes körök még izgalmasabb sztorikat tartogattak, ezek voltak a legérdekesebbek:

Veréb Tomi nevét rendszeresen eltévesztik. Ha épp nem egy random néven emlegetik, akkor egy magyar énekessel keverik össze őt:
Dancs Annamarinak igencsak emlékezetes maradt a gólyabálja, noha nem csak a buli miatt:
Ádám elmesélte, hogyan stand upolt gyerekként a családnak. A kulcsszavak a gólya, a pezsgő és a szexuális felvilágosítás voltak: