Talkshow

Varga Viktor: „Azt hittem, hogy laza vagyok, de Fecsó legyőzött"

2020.02.29. I 23:00
A nők és a férfiak is egyetértettek abban, hogy az első randin a férfi fizessen. Abban viszont már megoszlanak a vélemények, hogy a férfi elmenjen-e a nőért az első randin. A Férfi titkok Várkonyi Andinál adásában Varga Viktor, Szegedi Ferenc Fecsó és Győrfi Pál mesélt őszintén randiélményeiről, és arról, hogyan ismerkedik. Lesz szó online társkeresésről, bevett szokásokról és taktikákról, utóbbi le is döbbentette a műsorvezetőt. Később csatlakozott a beszélgetéshez Gáspár Evelin is, aki bevallotta: csak rossz randijai voltak.  
Győrfi Pál 14 éve ismerte meg a feleségét, 10 éve pedig házasok. Varga Viktor azt mondta, most nagyon boldog, azonban, hogy van-e párkapcsolata, titokzatosan reagált. Fecsó kicsit berozsdásodott az utóbbi időben, de most már újra gőzerővel ismerkedik és elárulta, szerinte mi az a három dolog, ami fontos a nőknek:

1.       humor
2.       magabiztosság
3.       siker

Hozzátette, szerinte az anyagi stabilitás biztonságot jelent a nőknek. Várkonyi Andi kérdésére elmondta, azt viszont kiszúrja, ha valaki csak a pénzére hajt:
Győrfi Pál szerint van egy előítélet, hogy a mai fiatalok teljesen szabadosan élnek és felszínes kapcsolatokat tartanak fenn - de ezzel ő nem ért egyet. A szórakozóhelyeken is azt látja, hogy nem nagyon ismerkednek a fiatalok és talán nehezebben megy ez, mint régen. Az online társkeresés ugyan segítség lehet, de talán a személyes ismerkedés rovására is ment már – egészítette ki.

Fecsó szerint az online társkeresés meglehetősen melós, hiszen nem lehetünk teljesen biztosak abban sem, hogy valaki valós képeket tölt fel magáról vagy sem. 
Ezután Várkonyi Andi játékos feladattal lepte meg a fiúkat, akiknek választaniuk kellett a két kép közül, melyik hölggyel ismerkednének meg szívesebben. Természetesen a fotók mellé néhány állítás is párosult a hölgyekről.  

Az első körben egyetértettek abban, hogy inkább legyen a hölgynek kisebb melle, mintsem rossz legyen az ágyban. Fecsó azzal indokolta döntését, hogy a szexualitás egy nagyon fontos tényezője a párkapcsolatnak. Egy következő párosításnál szóba került, hogy kit zavarna, ha a nő többet keresne náluk. Fecsó szerint, ha megvan a saját egzisztenciája, amivel elégedett és a nő ennél még többet keres, az őt nem zavarja, ugyanígy Varga Viktort sem.

 „Engem sem zavarna szerintem. Hát én sose kerestem jól, mentős voltam világ életemben" 
- tette hozzá Győrfi Pál.

Abban is egyet értettek, hogy az viszont zavarná őket, ha egy nő nem akarna dolgozni csak arra vágyna, hogy tartsák el. Nem tudnak felnézni egy olyan nőre, akinek nincsenek céljai.

Varga Viktor elárulta, ő nem keres senkit. Van, amikor jön olyan, aki az adott életszakaszra alkalmas, lehet, hogy ez akkor csak szexuális jellegű - fejtette ki. 
Viktor a randi előtt elmegy a hölgyért, de nem mindig van retúrjegy – mondta nevetve. Ugyanígy van ezzel Fecsó is, aki mindig frissen lemosott autóval érkezik a hölgyért. Várkonyi Andi viszont felhívta a figyelmüket arra, hogy nem minden nő szereti első alkalommal elárulni a címét. 

Az első randik témájánál maradva Fecsó szerint praktikusabb ebédelni menni, mert azt gyorsabban le lehet tudni, mint egy vacsorát. Varga Viktor a szusizásra esküszik, hiszen az nem telíti el a gyomrot - gondolva ezzel a további programokra. Abban viszont egyetértettek mindannyian, kiegészülve a női vendéggel, Gáspár Evelinnel, hogy első randin illendő, ha a férfi fizet. Evelin szerint a mai társadalomban a nők elférfiasodtak, a férfiak pedig elcsajosodtak. 

Elmesélte, volt már olyan randija, amikor neki kellett fizetnie, mert partnerénél nem volt pénz. De az is megtörtént vele, hogy miközben ő csak vizet ivott randin, partnere alaposan berúgott a koktéloktól. Habár, ebből lett aztán egy két évig tartó párkapcsolat. 

Ki keresse a másikat a randi után? - tette fel a kérdést Várkonyi Andi. A műsorvezetőt viszont meglepte férfi vendégei válasza, akikről kiderült, hogy igenis taktikáznak ők is:
Győrfi Pál szerint ma már simán belefér a szex is első randin. De, ha érezzük merre megy majd a kapcsolat, akkor lehet még várni is vele. Szerinte az a furcsa ha nem történik semmi, mert akkor hova halad a dolog, barátság felé? - tette fel a kérdést. 

Hozzátette:
nem muszáj mindent kipipálni rögtön, de alakuljon ki férfi-női kapcsolat.

Fecsó számos kijelentésével és sztorijával lepte meg beszélgetőpartnereit, Varga Viktor át is gondolta, hogy hozzá képest ő talán nem is elég laza: