Talkshow

Hódi Pamela vallomása: ilyen az, amikor 3 napos mosolyszünet van náluk

2020.03.01. I 23:00
Várkonyi Andi három, pontosabban négy vendéget üdvözölhetett otthonában vasárnap: Hódi Pamelát, Köllő Babettet és a várandós anyukát, Kulcsár Edinát látta vendégül. Később pedig Pintér Tibor is befutott, hogy megossza véleményét a női szeszélyről és a hisztiről.
A házigazda azzal kezdte a beszélgetést, hogy a tárgyalni kívánt téma különösen passzol a terhességhez. Edina rögtön megnyugtatta a csajokat, hogy kislánya nézőpontját is képviseli majd a beszélgetés során, ezután pedig picit csevegtek a babavárásról is: 
A csajok abban egyetértenek, hogy a női hiszti létező jelenség, de közülük nem mindenkire jellemző. Edina egyik terhességénél sem tapasztalta a hormonok okozta hangulatingadozást, Pamela pedig úgy látja, ő egyáltalán nem hisztis. Sőt, a kislányától sem viseli ezt, a férfiaktól meg pláne nem. „Én akkor szoktam hisztizni, ha éhes vagyok vagy fáradt” – vallotta be Babett, Andi pedig betársult mellé. Nála is elgurul a pöttyös, ha leesik a vércukorszintje. Pamela éhesen inkább szótlan és türelmetlenebb a szokásosnál. Andi ezután bedobta a kérdést, amitől elszabadultak az indulatok: 

„De titeket van-e, ami fel tud húzni azért?” 

Edina azon akad ki, hogy Csuti nem csavarja rá a kupakot a palackra:
Pamela a rossz helyre tett fogkrémes tubuson, Andi a felhajtott vécéülőkén idegesíti fel magát. Utóbbi Pameláéknál nem fordul elő, Csuti pedig ülve pisil, így Edinának sincs gondja erre. Köllő Babettnél attól telik be a pohár, ha a párja képtelen bepakolni a tányérját a mosogatógépbe. Közös pont a csajok életében, hogy a családjuk mindent velük kerestet meg, még azután is, ha már elárulták a holmi pontos helyét: 
Andi szereti az internetes okosságokat, most is készült néhány gyöngyszemmel. Kigyűjtötte a hisztis nők szótárának alapszavait, hogy kikérhesse a csajok véleményét. Lássuk a szavakat.

1.   „Rendben”
 
Babett ráérzett a szó lényegére: „Rohadtul nincs rendben semmi.” Általában vita lezárásaként használják a nők, olyan esetekben, amikor nekik van igazuk, és arra várnak, hogy a partnerük elhallgasson.

2.   „5 perc!”

„45, mi?” – kérdezte Babett. Edina beismerte, hogy náluk is van ilyen. Babett szerint ez az ő házasságában a férjére jellemző, András ugyanis vele ellentétben nagyon molyolós.

3.   „Semmi!”

Ez a szó maga a vihar előtti csend. „A viták, amelyek semmivel kezdődnek, általában rendbennel fejeződnek be” – olvasta fel Andi. Pamelára egyáltalán nem jellemző a duzzogás, ő mindent igyekszik megbeszélni a párjával. Babett és Andi úgy gondolja, akkor jön a „semmi”, ha a férfinak tudnia kellene, mivel bántotta meg a nőt.

4.  „Csak nyugodtan!”

Amikor életbe lép a fordított pszichológia: ez kihívás, nem engedély!

5.   *sóhajtozás* 
 
Pamelának és Bencének is szokása, a modell egy friss sztorit is megosztott az elmúlt napokból. Edináéknál az úgynevezett caccogás is divat, Csuti pedig még motyogni sem szégyell:
A sóhajtás egyébként azt jelenti a „netes szakirodalom” szerint, hogy a másik úgy érzi, idióta vagy, és csak pazarolod az idejét a vitával. 
 
6.   „Semmi gond!

Jobb, ha menekülsz!

„Tegyük ki a hűtőre! Olvasgassa!” 

– kommentálta a rögtönzött szótárt Babett. A csajok egyetértettek abban, hogy ennek segítségével tök egyszerű kiigazodni a női reakciókon.
 
Ezen a ponton témaváltás következett. Kiderült, vajon előfordul-e, hogy olyat mondanak a vendégek egy veszekedés során, amit később megbánnak.

Pameláéknál Bence futott bele ilyesmibe: „Nekünk ebből volt egy háromnapos olyan sértődés, ami azelőtt soha nem volt a két év alatt. Olyan dolgokat mondott… hozzáteszem, ivott” – mesélte Pamela, és ki is fejtette, hogyan vezetett az út a bocsánatkérésig:
Babett nagyon lobbanékony természet, ezért náluk inkább félreértések történnek. Volt olyan, hogy egy elejtett mondat lavinát indított el. „Eltelt három nap, és ő eljutott odáig, hogy »Akkor te most el akarsz hagy?« – és mondtam, hogy »Hogy jött a gondolat?!«” A színésznő szerint ez is remek példa arra, hogy mindent meg kell beszélni. Andi és Pamela azon a véleményen van, hogy előbb le kell higgadni, ugyanis az indulatok csak ellehetetlenítik a problémák megoldását. Őket az sem zavarja, ha úgy kell lefeküdniük aludni, hogy épp haragban vannak a párjukkal.

Edina bevallotta, hogy náluk Csuti a nehezebb dió a viták szempontjából. „Nálunk Csuti az, aki nagyon vehemens, nagyon hirtelen és meggondolatlanul nagyon bántó, és trágár környezetben szokta néha ezt a tudtomra adni…” – mesélte el. Ilyenkor Edinát sem kell félteni, gondoskodik róla, hogy a válaszával ő is megbántsa párját. Ha épp összevesznek, előfordul, hogy megfogja a gyereket, és átmegy a nagymamához, a telefonját pedig pár órára kikapcsolja, hadd őrlődjön Csuti. Azt is elárulta, hogy pontosan lejegyzeteli férje bántó mondatait, hogyha később szükség van rá, szó szerint idézhesse azokat. Nem ritka lépés tőle, hogy Csuti anyukájához fordul, aki mindig megvédi Edinát. 

„Nekem az aduászom az anyósom!” 

– jegyezte meg a kismama.

Az alvási szokásokat is kivesézték. Babett és a férje külön szobában alszanak. Edina és Pamela ezt el sem tudja képzelni a saját esetükben, Andi viszont átérzi a helyzetet. 

„A gyerekemen kívül nem született meg még az az ember, akivel én össze tudok bújni alvás közben”

 – jelentette ki. Edina rávilágított arra, hogy náluk a kiskifli-nagykifli nem nagyon működik most a pocakja miatt, csak ha Csuti homorít. Pamela szerint mókás lehet ez a jelenet, csakúgy mint párja, Bence alvópóza. A focista kizárólag fáraó pozícióban szundít:
Ezen a ponton beállított Pintér Tibor is, aki szerint tagadhatatlan, hogy létezik női hiszti, de a párja kiborul, ha ezt a szót használja. Jenni szerint ugyanis nem hisztiről van szó, csupán „vélemény kinyilvánításról”. „Az én életemben nagy szerepe van egyébként, mert azt gondolom, hogy én eléggé kiváltom ezt a nőkből, anyukámból is” – vallotta be Tenya. Azt is elárulta, min veszekednek mostanában a kedvesével:
A szokásos igen-nem táblás játék során kibújt a szög a zsákból: Edina, Babett és Tenya is vonták már meg a szexet a párjuktól veszekedés miatt: