Talkshow

Hurka, kolbász és romantika: elképesztő, mik kerültek szóba Szulák Andi műsorában

2020.03.04. I 23:00
Béres Alexandra nem tartja magát motiváló személynek, Csordás Tibinek van még mit tanulnia a konfliktuskezelésről, Kiss Virág pedig rájött, hogy egyáltalán nem is romantikus típus. Ez mindössze három új infó a vendégekről, lássuk, mit tudhattunk még meg róluk a Nyugi! Köztünk marad... adásából. 
„Elégedett vagy az életeddel?” – kérdezte Andi a vendégeit. A lányok teljesen elégedettek, Tibi viszont úgy érzi, még sosem érezte, hogy minden kerek. 

„Bennem mindig van egy olyan motiváció, hogy szeretném a dolgokat jobban csinálni”

 – árulta el az énekes. A pillanatnyi elégedettsége rövid ideig tart. Elismerte, hogy túl kritikus, de szerinte ez viszi előre. Virág nem is lehetne boldogabb, ugyanis 2019 novemberében kérték meg a kezét, pár hétre rá pedig kiderült, hogy kisbabát vár. „Nem is kívánhattam volna jobbat így 2020-ra” – összegezte. A szakmai sikerei is hozzájárulnak a boldogságához, de most a családalapítás került nála az első helyre.

Andi, aki hosszú ideje ismeri Szandit, elárulta, a fitneszedző mindig elégedettnek tűnik. „Valóban így van, mert bennem van egy egyensúly iránti nagyon erős igény” – árulta el. Mindent gyorsan rendbe kell tennie, hogy nyugodtan hajthassa álomra a fejét éjszakánként. Az édesanyja halála volt az első olyan dolog, ami igazán kibillentette, hiszen ez egy olyan helyzet, amin bármennyire is szeretne, nem tud változtatni.

A következő körben kiderült, hogy Tibi sosem enne sült vért, ezzel szemben Andi imádja ezt az ételt. Az énekes kóstolt már sült rovarokat, meggyőződése, hogy fűszerezve olyan az ízük, mint a chipsnek. A lányok is ki tudnának egyezni a sült verzióval, de élő rovart sosem vennének a szájukba. „Ahogy eszembe jut, hogy azok az apró kis lábak hozzáérnek a szájpadlásomhoz, én rosszul vagyok tőle” – borzongott Virág. Az ízeltlábúakért ugyan nem rajong, de említett olyan ételt, amit bármikor elfogyaszt, a többiek mégsem néznék ki belőle:
Tibi és Virág úgy érzi, még van mit fejlődnie a konfliktuskezelés terén, Szandi viszont már megtanulta, mit kell tennie feszült szituációban. „Természetesen találkoztam már olyan helyzettel, hogy a másik fél nem szerette volna megoldani a helyzetet” – tette hozzá a fitneszlady. Tibi hajlamos magában keresni a hibát. „Könnyen kiállok magamért, azzal nincsen baj, csak ez a folyamatos őrlődés, hogy vajon tényleg nekem van igazam, vagy jól csinálom-e a dolgom, vagy nekiesek valakinek a torkának úgy, hogy nincs igazam” - fejtette ki a Fiesta énekese. A többiekhez hasonlóan Virág sem szereti halogatni a konfliktuskezelést. Lobbanékony természet, de igyekszik lehiggadni, mielőtt kiáll az igaza mellett. 

„Azt szokták mondani, hogy túlságosan nyers vagyok, és ez az, amin igyekszem változtatni” 

– vallotta be a fitnesz versenyző.

De van-e bakancslistája a sztároknak? Szandi szerint tök jó dolog, de neki nincs. Ha valahova nagyon vágyik, 1-2 éven belül ellátogat a helyre. „Én minél többfelé járok, annál inkább csak bővül ez a lista” – mesélte Tibi, aki szeretne egy otthont Floridában. Virág elárulta, hogy szívesen kipróbálná bungee jumpingot.

„Mennyire tartod magad motiváló személynek?” – hangzott a következő kérdés. Virág a körülötte lévők visszajelzéseiből kiindulva azt válaszolta, hogy teljes mértékben az. Szandi ellenben úgy gondolja, hogy ő maga szinte elrettentő példa, mert sokan túl intenzívnek érzik azt, amit csinál. Andi egyáltalán nem ért ezzel egyet, ki is fejtette a véleményét:
Az is kiderült, mennyire romantikusak a vendégek. Andi nem hitt a szemének, amikor meglátta Tibi és Virág válaszát:
„Ezt az ilyen nagyon csöpögős romantikát nem szeretem, tehát nekem így megvan a határa... Az, hogy az ágyig rózsaszirmok legyenek… Azt hiszem, hogy akkor lehet, hogy a másik irányba szaladnék” – jelentette ki Szandi.

A személyes körök is izgalmas sztorikat tartogattak. Szandi nem csak mesélt, a szuperképességét is megmutatta a többieknek, ami a cumizással függ össze. Lássuk!
Tibi elárulta, melyik két hírességgel tévesztették őt össze korábban:
Kiss Virág egy szerencsétlen balesetről számolt be, ami mai napig meghatározó az életében: