TVfilm sorozat

Demet csúnyán bekavar, majd Nazli nekiesik Feritnek

2020.06.23. I 08:55
Nem így tervezte és nem célja, Hakan szívét mégis meglágyítja a kis Bulut. Még egy könnycsepp is kicsordul a férfi szeméből, amikor a gyereket vigasztalja. Eközben felesége egykori szerelme után fut, Nazli és Ferit pedig kölcsönösen féltékenykedik a másikra. Mikor látják be végre, hogy érzéseket táplálnak egymás iránt?
Demet igyekszik közel kerülni Ferithez, ezért úgy dönt, meglátogatja őt a cégnél. Amíg Ikbal asszonnyal felesel, a sofőrje Demir autóját bütyköli, hogy eltávolítsa a szándékosságra utaló jeleket. Demet nem találja az irodában Feritet, a férfi ugyanis lebetegedett, és az ágyat nyomja. Volt kedvese meglátogatja őt a házában, és beleköt Nazliba, aki épp főnökét ápolja. A féltékenységtől vezérelve igyekszik elültetni a bogarat a lány fülében azzal, hogy elárulja, Ferittel régen egy párt alkottak.

„Bármennyi ideje is szakítottunk Ferittel, még mindig nagyon sokat jelent nekem” 

– mondja Demet Nazlinak. A lány ezután számon kéri Feritet, miért nem mondta el neki, hogy jegyben járt Demettel. Úgy érzi, az egykori szerelmesek kivetítették konfliktusukat Bulutra, és őt is belerángatták a vitájukba. Nazli sérelmei vajon valósak, vagy pusztán féltékenységről van szó? Ha már itt tartunk, Feritet is megeszi a sárga irigység, amikor Nazli Denizzel bohóckodik a konyhában…
/A szerelem íze 16. rész/