TVfilm sorozat

Ferit megtudja az igazságot: az a legmeglepőbb, hogy kitől

2020.07.08. I 22:00
Még csak most nyitotta meg közös éttermét Nazli és Ferit, szerelmük pedig máris veszélybe kerül. Ferit megtudja az igazságot, de sajnos nem szíve választottjától. Deniz árulja el Nazlit, hogy kettejük közé álljon. Úgy tűnik, szerelemben és háborúban tényleg mindent szabad! 
Fatos stylist asszisztensnek akar állni, emiatt egy filmforgatás kellős közepén találja magát Tarikkal. Egy szerelmi vallomást kell eljátszaniuk, amit egy pofon követ. Jobban mondva egy tucatnyi, ami végül földre kényszeríti Tarikot. Ennyit a páros színészi karrierjéről!
 
Hakan egy rajtaütés során kis híján a rendőrök kezére kerül, de még épp sikerül elmenekülnie - egy lőtt sebet viszont bezsebel az akció során. Sérülés ide vagy oda, még időben odaér a céges fotózásra, ami neki köszönhetően meghiúsul. Vitája Demettel odáig fajul, hogy fel is fedi felesége előtt, milyen ember is valójában. Kitálal összes piszkos üzleti tevékenységéről, és azt sem titkolja el, hogy meglőtték a rendőrök.

Ferit és Nazli egyezséget köt: egy napra tűzszünetet hirdetnek ki, ami egy meghitt közös estét jelent számukra. Annyira egymásra hangolódnak, hogy Deniz végül meglátja őket egymás karjaiban, amint egy romantikus számra táncolnak…
Hakan egyre biztosabb abban, hogy Demet küldte rá a rendőröket. Feleségét éjjel egy raktárba viszi, ahol egy félholtra vert férfit vallat embereivel. A férfit meg is lövik, majd Demet könyörögni kezd Hakannak, hogy ne ölje meg a gyanúsítottat. Hakan ezen a ponton feleségére szegezi a fegyvert, és kijelenti, hogy senkinek nem bocsátja meg az árulást. Vajon Demet valaha bevallja majd az igazságot?

Nazli és Ferit a következő napon megnyitják éttermüket, és sikeres első napot zárnak. Este Alya és Deniz zenél a vendégeknek, ám miután Ferit felkéri táncolni Nazlit, Deniz nem sokkal később könnyes szemmel távozik. Hazaérve törni-zúzni kezd lakásában.

Nazli úgy dönt, eljött az ideje, hogy színt valljon az igazságról, de sajnos elkésik vele. Deniz megelőzi, és bizonyítékot küld Feritnek arról, hogy Asuman Demetéknek dolgozott. Ferit úgy érzi, képtelen lesz megbocsátani Nazlinak, hogy eltitkolta az igazságot.

Asuman mit sem sejt arról, hogy Deniz áll a fejlemények mögött. Ő maga egyből Demetet okolja, ezért felkeresi őt, és az arcába vágja: mivel nem tartotta magát a megállapodásukhoz, ő lesz a következő, aki kitálal!
/A szerelem íze 35-36. rész/