TVfilm sorozat

Asuman titkának következménye Nazlit is utoléri

2020.07.10. I 06:33
Asumant kirúgják a Pusula Holdingtól, Ferit pedig Nazlival közös éttermének bezáratása mellett dönt. Nazli és húga már Antakya felé tart, amikor érkezik a hír, hogy Ferit meggondolta magát a bezárással kapcsolatban. Egyúttal azt is leszögezte, nem bocsátott meg Nazlinak!
Asumant kitiltják a Pusula Holdingtól, ezért elmegy Ferithez, hogy beszéljen vele, de a férfi nem akarja meghallgatni őt. Ott éjszakázik az ajtaja előtt, és reggel tovább kérleli, hogy bocsásson meg Nazlinak.

Demet azon aggódik, hogy Asuman el fogja mondani a titkát Hakannak azután, hogy kiderült, a lány nekik dolgozott. Mindemellett örül is, hogy Deniz leleplezte Nazlit, hiszen így eltávolodnak egymástól Ferittel.
 
Ferit az étterembe küldi Ikbal asszonyt és az ügyvédjét, hogy zárassák be az éttermet, illetve tegyenek ajánlatot Nazliék részére is. 
 
Nazli azt fontolgatja, hogy a történtek után egy évre hazamegy Antakyába húgával.
Deniz arra kéri Feritet, adja el neki az éttermet, mert szeretne Nazli társa lenni. Fatos közben felhívja Denizt, és értesíti arról, hogy Nazli elment. 
 
Deniz egyből a buszhoz siet, ahol még elcsípi a lányokat, de nem tudja meggyőzni Nazlit. A lányt később Manami hívja telefonon, hogy elmondja, Ferit meggondolta magát. A lányok megállítják a buszt, visszamennek Isztambulba. 
 
Hakan nyomoz, hogy ki adta fel őket a rendőrségen. Erős a gyanúja, hogy Demet tette, de egyelőre semmilyen bizonyítéka nincs erre. Felesége viszont bajba kerülhet, ha Hakan megszerzi a bejelentés hangfelvételét...

Asuman listát készít azokról, akik elmondhatták Feritnek az igazat. Fatost is meggyanúsítja, aki nagyon rossz névén veszi a támadást. Asuman ígéretet tesz Demet előtt is, hogy kideríti, ki fedte fel a titkát. 
/A szerelem íze 37-38. rész/