TVfilm sorozat

Mesébe illő lánykérést szervezett Ferit

2020.07.16. I 06:45
Nazli úgy dönt, hogy beleegyezik a névleges házasságba, ezért Ferit szervez egy csodálatos lánykérést úgy, ahogy azt Nazli megálmodta. A végén viszont bevallotta, hogy ez csak játék volt. Deniz is tudomást szerez a házasságról és teljesen összeomlik. Fatos szakítani készül Enginnel, ám búcsú helyett eljegyezésre kerül sor. 
Bulut most az iskolából szökik meg, hogy elmondja Nazlinak, mennyire rosszul érzi magát Demetéknél. Nazli szíve megesik rajta, ennek hatására dönt, és közli Ferittel, hogy beleegyezik a házasságba. 

Nazli elkezd kitalálni egy történetet a lánykérésről, majd Ferit meg is valósítja neki. Nazli úgy érzi, mintha álmodna, Ferit még szerelmet is vall neki, de végül mondja, mese volt az egész. 

Engin Tariknak arról mesél, hogy a napokban megkéri Fatos kezét. A lány később szintén Tariknak önti ki szívét arról, hogy nem is szerelmes Enginbe, és úgy érzi, nem illenek egymáshoz. Eközben Engin már a gyűrűt válogatja, mert úgy gondolja, Fatos igent fog mondani.
Nazlira megharagszanak a szülei a gyors házasság miatt. Leman asszony, Ferit édesanyja sem boldog, amiért ilyen gyorsan történik minden. Nazli vissza akar lépni a házasságtól, de Ferittel közösen felhívják édesapját, és bevallják a teljes igazságot. Kemal úr megérti a döntést, de nem akar mellettük lenni a színjátékban.
 
Fatos úgy készül, hogy szakít Enginnel, de amikor párja megkéri a kezét, igent mond. Fatos hiába lett menyasszony, még mindig nem biztos kettejükben. 
 
Ferit az esküvő helyszínén várja Nazlit, akit Demet bezár egy hűtőkamrába. Vajon időben érkezik segítség vagy meghiúsul az esküvő?
/A szerelem íze 45-46. rész/