TVfilm sorozat

Kis híján meghiúsult Nazli és Ferit esküvője

2020.07.17. I 06:40
Miközben Nazli majdnem halálra fagy a hűtőházban, Ferit az esküvőjük helyszínén azt gondolja, faképnél hagyták. Nazlit végül Deniz menti meg, de a lány nem tudja elmondani Feritnek az igazat. Az összetört Denizt Alya vigasztalja, akiben ismét felgyullad a remény, hogy talán újra együtt lehetnek. 
Miközben Feriték idegesen hívogatják telefonon Nazlit, ő majdnem halálra fagy a hűtőházban. Ferit biztos abban, hogy Nazlinak nem volt elég bátorsága, hogy hozzá menjen. 
 
Engin a násznépnek azt mondja, Nazli nem érezte jól magát, ezért később tartják meg az esküvőt. Nazlit végül Deniz menti meg és magához viszi. Amikor Demet megtudja, hogy Nazli a testvérénél van, azonnal értesíti Feritet. 
 
Ferit annyira feldúlt, hogy Nazli szóhoz sem jut, így nem tudja elmondani az igazságot. Pár órával később Ferit kertjében végül megtartják a menyegzőt. 
Nazli és Ferit pedig házaspárokhoz hűen egyből civakodni kezdenek. Nazli nem tudja levenni a menyasszonyi ruháját, de még ilyen helyzetben sem akar Ferittől segítséget kérni. 
 
Engin már arra készül, hogy Amerikából hazahívja a szüleit, hogy megismerjék Fatost. A lány viszont megkéri Engint, hogy lassítsanak. Szemmel látható, hogy Fatos egyáltalán nem biztos ebben a házasságban. 

Alya Denizt vigasztalja, de ez inkább egy újabb próbája annak, hogy visszahódítsa. Alya megcsókolja Denizt, aki később viszonozza is, sőt az éjszakát is együtt töltik. 

Nazli továbbra is beteg, és az esküvő másnapján magas lázzal ébred. Az orvos langyos zuhanyt javasol, ezért Ferit máris a fürdőbe viszi és Nazlival együtt ázik a hideg víz alatt. Úgy tűnik, az újdonsült házasok mindent megtesznek a másikért.
/A szerelem íze 47-48. rész/