TVfilm sorozat

Alya megint hiába reménykedik az újrakezdésben

2020.07.18. I 06:56
Demet bevallja Hakannak, ő zárta be Nazlit. Hakan máris talál egy bűnbakot, hogy balesetnek álcázhassák az esetet. Az Önder házaspár Feritnek is keresztbe tesz, ugyanis drogot csempésznek a cég kamionjaiba, ami miatt Feritet letartóztatják. Alya és Deniz ismét szakít.  
Ferit végre megtudja, hogy Nazli azért nem ért oda időben az esküvőre, mert bezárták a hűtőházba. És arról is tudomást szerez, hogy Deniz mentette meg a feleségét. 

Deniz megjelenik a Pusula Holdingnál, és bejelenti, hogy pozíciót akar magának a PR-részlegen. Ferit is megérkezik, hogy átadja Hakannak a dokumentumot, miszerint pert indít Bulut gyámságáért. Meg is fenyegeti őket azzal, hogy aki bántani meri a feleségét, annak eltöri a kezét.

Ferit nem akarja elhinni, hogy baleset volt Nazli bezárása, Burak ezt hallva megijed, és azonnal fel akar mondani. Demet is pánikba esik, és bevallja Hakannak, mit tett. 

Hakan máris felesége segítségére siet, és talál is egy fiatal fiút, akire rá tudják fogni a történteket. 
Alya lelkesen szervezi a Denizzel közös nyaralásukat, de a férfi meghátrál. Azt is elmondja a lánynak, hogy nem akar újra vele lenni. Alya pedig közli, hogy innentől kezdve ne számítson rá, mert nem lesz mellette.

Feritet letartóztatják, mert a cég kamionjaiban drogot találtak. Demet és Hakan máris sajtótájékoztatót tart, hogy elmondják, Ferit mellett állnak. Eközben jót nevetnek, hogy végre félreállították Feritet. 

Nazli és Ferit eljátssza a szerelmes házaspárt a rendőrségen is, közben észre sem veszik, hogy egyre több olyan pillanat van közöttük, ami egyértelműen valódi.

Feritet estére kiengedik, aminek Nazli őszintén örül, s az éjszakát közös ágyban töltik, hogy megtartsák a látszatot a házban alvó Asuman és Fatos előtt.
/A szerelem íze 49-50. rész/