TVfilm sorozat

Drámai fordulat: Denizt baj éri

2020.07.22. I 06:25
Deniz motorbalesetet szenved, miután Nazli az arcába vágja: a házassága valós, hiszen szerelmes Feritbe. De nem ez az egyetlen fordulat a sorozat új epizódjaiban! Engin szakít Fatossal, Manami pedig Tarikkal szeretne összejönni. Kíváncsian várjuk, mi sül ki ebből! 
Asuman megtudja édesapjától, hogy Nazli és Ferit házassága érdekből köttetett, és természetesen kérdőre is vonja nővérét.

Ferit megpróbálja tőrbe csalni Hakant azzal, hogy az autóját Hakan szerelőjéhez küldi Tarikkal, de ellenlábasa nem verhető át ilyen könnyedén: maga vezeti vissza a Pusulához Ferit autóját.

Fatos végül eléri a célját: Engin szakít vele, mert tudja, hogy a lány nem akar vele lenni. Bár kapcsolatuknak véget vetettek, megbeszélik, hogy barátok maradnak.

Denizt nem hagyja nyugodni Nazli házassága, ezért Nazli elmondja Deniznek, hogy szerelmes Feritbe. Deniz ezután száguldozni kezd a motorjával, és akkor sem lassít, amikor egy kamion keresztezi az útját, így balesetet szenved. Asuman amint megtudja a hírt, a kórházba siet, és Denizzel is marad, amíg bent tartják. Deniz megkéri a lányt, hogy senkinek se szóljon a balesetéről.
Asuman továbbra is ápolgatja Denizt, közben Nazli állandóan hívogatja. A lány telefonon elmeséli nővérének, hogy mi történt Denizzel. Nazli meglátogatja a sebesült férfit, aki elmondja: nincsenek már kétségei és reményei Nazlival kapcsolatban, csak boldog szeretne lenni. Később Ferit is megjelenik fogadott testvérénél. Nazli próbálja rávenni Asumant, hogy menjen haza, de Deniz kiáll mellette, így végül maradhat a férfi lakásán.

Fatosnak feltűnik, hogy Manaminak tetszik Tarik. Amikor rákérdez erre, Manami arra kéri, kerítőnőként hozza őt össze Tarikkal.

Nazli elárulja Feritnek, hogy Asuman megtudta a titkukat. Ferit tombol, mert úgy érzi, egyáltalán nem bízhatnak a lányban, főleg úgy, hogy Deniz társaságát élvezi… 

Hakan feladatot ad Feriték beépített emberének: egy bőröndöt kell kézbesítenie egy megadott címre. Ferit és Tahir úgy döntenek, ez jó lehetőség arra, hogy a férfi elnyerje Hakan bizalmát, így nem torpedózzák meg az akciót. Tahir végül kézbesíti a csomagot egy étterembe, ahol felbukkan Hakan is. Tahir átmegy a teszten, és az is kiderül, mit rejt a bőrönd…
/A szerelem íze 53-54. rész/