TVfilm sorozat

Demet: „Esküszöm, hogy ennek keményen meg fogod fizetni az árát!”

2020.07.24. I 22:22
Demet teljesen összeomlik, miután megtudja férje tettét. Otthon nekiesik Hakannak, és az arcába vágja: tudja, hogy ő ölte meg a testvérét. „Te nyomorult, aljas gyilkos!” – kiabálja. Hakan megfenyegeti őt, hogy ha megpróbálja elhagyni, kitálal felesége korábbi akcióiról, többek között arról, hogy ő zárta be Nazlit a hűtőkamrába. „Csak egy telefonomba kerül, és kiderül a kis fagyasztós titkod” – mondja Hakan. 
Nazliék továbbra sem tudják, hogyan fizessék ki tartozásukat, de nem akarja Ferit segítségét kérni. Asuman még mindig Ferit bocsánatkérését várja, de hiába. Nazli viszont nem hagyja annyiban a dolgot, megfenyegeti húgát, hogy ha nem megy haza Deniztől, felhívja az apjukat, és kitálal arról, mit követett el Asuman a kis Bulut ellen, és hogyan szövetkezett Demetékkel.

Fatos betörőktől retteg, miután a szomszédasszonya óvatosságra inti. Megjelenik nála Engin és Tarik is, majd elmegy az áram, és mind fedezékbe vonulnak. Betörő helyett Asuman érkezik meg, akit kis híján leütnek egy lámpával, egy serpenyővel és egy puffal.
Deniz megfenyegeti Feritet: ha nem ad Demetnek szimbolikus részt a cégből, színt vall a névleges házasságról Hakanéknak. Ferit végül belemegy abba, hogy Demet visszatérjen a cégben betöltött korábbi pozíciójába, és 5 százalék részesedést ajánl. Azt viszont kiköti, hogy Hakan továbbra is nem kívánatos személy a Pusulában.

Miután Deniz közli a jó hírt nővérével, Hakan sétálni viszi Demetet, mely során arra kényszeríti őt, tanuljon meg lőni. Demet ahelyett, hogy az ajtóra szegezett céltáblára szegezné a fegyvert, Hakanra fogja azt. Végül mégis a céltáblára adja le lövéseit, és elszalad. Később kiderül, hogy az ajtó másik felére Tahirt kötözték fel, akivel így Demet a tudta ellenére végzett. Hakan azért döntött Tahir eltávolítása mellett, mert rájött, hogy a férfi Feritnek dolgozott.

Nazli elhatározza, hogy kölcsönt vesz fel tartozásaik rendezésére, de erről Feritnek nem szól. Bulut az iskolában tesiórán fejbe dob egy gyereket egy labdával, így a friss házasok rögtön hozzá is foghatnak a gyerekneveléshez. Este Nazli és Ferit romantikus pillanatokat tudhatnak magénak: Ferit őszinte ámulattal dicséri kedvesét. Csók azonban sajnos most sem csattan el közöttük, mert a megfelelő pillanatban Bulut Nazliért kiált.
/A szerelem íze 59-60. rész/