TVfilm sorozat

Demet teljesen összeomlik: Hakan beveti ellene a jolly jokert

2020.07.28. I 06:32
Demet hiába menekül, Hakan bebiztosította magát arra az esetre, ha felesége ellene fordulna. És most pont ez történik! A születésnapos Ferit pedig hatalmas meglepetésben részesül: Nazli bulit szervez neki, de hogy minden vendégnek örül-e majd a jóképű cégvezető, az egyelőre a jövő zenéje! 
Demetnek sikerül megszöknie a házukból: először Denizhez megy, majd miután senkit sem talál ott, Feritékhez veszi az irányt. Ferit, Nazli, Deniz és Asuman értetlenül áll azelőtt, hogy Demet mennyire feldúlt. A helyzet csak fokozódik, amikor Hakan fotókat küld feleségének Tahir holttestéről, és telefonon elárulja, Demet lőtte agyon a férfit. Miután Hakan megfenyegeti őt, Demetnek nincs más választása, mint hogy eltitkolja az igazságot, és távozzon férjével. Hakan színpadias bocsánatkérését követően Deniz vonakodva, de elengedi nővérét.

Később Deniz hazaviszi Asumant, aki nővére nyomására hazaköltözni kényszerül. 

Nazli titkolózva félrevonul telefonálni az uzsorással, akitől tetemes kamat fejében pénzt kap kölcsön. Ezt látva Ferit, akinek épp aznap van a születésnapja, azt hiszi, felesége meglepetésbulit szervez neki. Engin kémkedni küldi az étterembe Tarikot, aki faggatni kezdi Fatost a nem létező partiról. Nazli kihallgatja a beszélgetést, és belemegy a játékba: azt mondja, valóban bulit rendeznek Feritnek.
Nazli és Fatos talál egy régi képet Engin FB-oldalán arról, kikkel ünnepelték Ferit 7 évvel ezelőtti születésnapját. A csinos étteremtulajdonos úgy dönt, a régi barátokat is elhívja ünnepelni. Egy Pelin nevű gyönyörű nő is köztük van, akiről még csak nem is sejti, hogy milyen szálak fűzték Ferithez…

Demet aláírja a cég 5 százalék részesedéséről szóló papírt, s ezzel együtt Ferit megkéri őt, hogy ha bármit is megtud Hakan piszkos ügyleteiről, avassa be őt, hisz csakis így vethetnek véget a férfi által fenntartott terrornak.

Asuman Fatossal, Fatos viszont Manamival próbálja összehozni Tarikot. Végül hármasban mennek el dekorációt vásárolni a bulihoz. Nazli ezalatt egykori iskolájába siet, ahol másodállásként tanítói munkát vállal, hogy fizetni tudja hitelét.

Ferit elkezd szaglászni Tahir eltűnése ügyében, azt a bizonyos szervizt is felkeresi, ahol a férfi korábban dolgozott. Este a partira érkezve elképesztően boldog, hogy találkozhat rég nem látott barátaival, csodásan érzi magát a szülinapi buliján. Az igazi meglepetés azonban még hátravan…
/A szerelem íze 61-62. rész/