TVfilm sorozat

Pelinnek sikerül a szerelmesek közé állnia? Nazli csúnyán berág miatta Feritre

2020.07.29. I 06:11
Pelin látogatása lavinát indít el, ami egy komoly konfliktushoz vezet a szerelmesek között. Vajon Ferit régi szerelme szét tudja választani a friss házasokat? Egy biztos, elég hamar sikerül bekavarnia! 
Ferit nagyon felhúzza magát, amikor születésnapi partiján nem más köszön rá, mint egykori szerelme, Pelin. Úgy érzi, a nőnek semmi keresnivalója a közelében, és nem érti, hogy mer egyáltalán a szeme elé kerülni. Igyekszik leplezni ellenérzését Nazli előtt, akivel Pelin érkezését leszámítva, csodásan mulat. Egy szerelmes hitvesi csókot is váltanak, ami Pelin és Deniz szívét is darabokra töri.

Fatos találkozik egy híres divattervezővel a bulin, aki bekéri a portfólióját. A gond csak az, hogy a lány nem rendelkezik ilyennel, így az éjszaka alatt össze kell állítania egyet. Eközben Tarik és Manami tartják benne a lelket.

Hakan és Demet a közösségi médiából értesül a partiról, és ezzel együtt Pelin felbukkanásáról. Kiderül, hogy anno Demet ugrasztotta össze Pelint és Feritet úgy, hogy valójában a lány nem is lépett félre, Ferit mégis ebben a tudatban él. Hakannak több sem kell, felkeresi Pelint, és elmondja neki az igazságot, valamint segítséget ajánl neki ahhoz, hogy szétrobbantsa a szerelmeseket.

Ferit a parti másnapján elviszi Nazlit a kedvenc kávézójába, és elmondja neki, hogy már rég megbocsátott neki, ugyanis kedvese sikeresen elnyerte a bizalmát.
Nazli a délelőtt folyamán vacsorameghívást kap Ferittől, aki azt szeretné, hogy kettesben töltsék az estét. A gyönyörű séfre viszont nem kevés munka vár még addig. Megtartja első cukrászóráját, ahol Pelin is megjelenik, mint diák. A titokzatos nő tortakészítés közben faggatni próbálja Nazlit a házasságáról, akin szerencsére nem talál fogást. Pelin a tanóra után felhívja Hakant, és elfogadja ajánlatát, majd meglátogatja Feritet a Pusula Holdingnál. Kitálal arról, hogy anno Demet bérelte fel a férfit, aki belekevert valamit az italába, majd egy hotelszobába vitte őt és fotókat készített róla. A váratlan hírt egy még sokkolóbb követi: Pelin elmondja, hogy elvetette Ferittel közös gyermekét, miután a férfi nem volt hajlandó meghallgatni őt arról, hogy mi történt.

Ferit nekiesik Demetnek, aki bevallja, valóban az ő műve az, hogy Pelin és Ferit szakított. Pelin meglátogatja Denizt, eközben Nazli számonkéri Feriten, hogy együtt volt-e korábban Pelinnel, és ha igen, miért titkolta el előle. Ferit hiába akar tisztázni mindent, felesége nem hajlandó meghallgatni őt.

Tarik összeszedi bátorságát és végre szerelmet vall Fatosnak, akit derült égből villámcsapásként ér a hír. Úgy tűnik, cseppet sem boldog ettől a fordulattól.
/A szerelem íze 63-64. rész/