TVfilm sorozat

Ferit volt szerelmének a megjelenése mindenki életére hatással van

2020.07.30. I 06:36
Asuman újra bajba keveredik, ugyanis nem fizette az iskola törlesztését. Pelin és Hakan szövetkezik, ugyanis szeretnék szétszakítani az Aslan házaspárt. Demet és Hakan házassága is érdekes fordulatot vesz, ugyanis most már felváltva fenyegetik egymást. 
Asumant felkeresik a végrehajtók, ugyanis eljárás indult ellene, mert nem fizette az iskola törlesztőjét. Nazli rendkívül dühös lesz és késsel kergeti Asumant az étteremben. 

Pelin feltűnése önmagában is felkavarta az állóvizet, a Hakannal való szövetkezése pedig egyáltalán nem jött jól. Az újdonsült bajkeverő páros kitalálta a történetet, miszerint Pelin terhes volt Ferittől, de el kellett vetetnie, mert a férfi elhagyta őt. Tervük egyszerű, Pelinnek ismét magába kell bolondítania a már házas üzletembert. 

Ferit felkeresi Pelint, hogy elmondja, rosszul érzi magát a történtek miatt, és bocsánatot is kért, amiért nem hitt neki. Hakanék terve tehát jól halad, ugyanis Feritet szíven találták a kitalált abortusszal. 

Pelin ügye mindenkit felkavar, Deniz most emiatt kéri számon Demetet, hogy tehette ezt vele. 
Hakannak van egy beépített embere a Pusula Holdingnál, Cihannal egyelőre nagyon elégedettek Feriték. Azonban igazi főnökével azt tervezik, hogy veszteséges üzletet köt a cég nevében.

Pelin megint elmegy Nazlihoz, azzal az indokkal, hogy szeretné jobban megismerni Ferit feleségét. Nazli végül áthívja őt vacsorára. Ferit nagyon meglepődik, amikor meglátja régi nagy szerelmét Nazli mellett a konyhában. Pelin elrejt egy régi fotót Ferit egyik könyvében. Fel is hívja Nazli figyelmét arra, hogy érdemes lenne elolvasnia. Nazli kinyitja a könyvet, és megtalálja a fotót. 

Demet bekapcsol egy diktafont és elmesélteti Hakannal, hogyan ölette meg Demirt és Zeynepet. Mivel Hakan zsarolja Demetet, talán ezzel most ő is vissza tud vágni férjének.

Asuman bepróbálkozik Deniznél, aki közli, nem lehet köztük több barátságnál. Mégis féltékeny lesz egy férfire a bárban, aki megkörnyékezi Asumant. Talán mégis meggondolja magát?
/A szerelem íze 65-66. rész/