TVfilm sorozat

Nazli besokallt, elhagyta Ferit házát!

2020.07.31. I 07:40
Asuman egyik bajból csöppen a másikba, Deniz most egy férfitől menti meg, aki átverte a lányt. Pelin továbbra is azon ügyködik, hogy közelebb kerüljön Ferithez. Terve pedig jól halad, ugyanis Nazlinak és Feritnek konfliktusa is adódik majd a lány miatt.
Deniz kifizeti Asuman tartozását az iskolában. Cserébe azt kéri, legyen jó tanuló és ne álljon szóba azzal a férfival akivel a bárban beszélgetett. Asuman biztos abban, hogy Deniz szereti őt, emiatt nagyon boldog. Ezzel szemben Nazli nagyon dühös lesz a hír hallatán. A vita után Asuman úgy dönt, elfogadja Muzafer (a férfi a bárból) állásajánlatát. 

Nazli biztos abban, hogy Pelin tervez valamit Ferittel. A fiatal lánynak nem csalnak a megérzései, ugyanis Pelin éppen a Pusula Holdingnál megpályáz egy projektet. Úgy gondolja ez remek újrakezdése lenne a Ferittel való kapcsolatának. Pelin fel akarja keresni Zeynep és Demir sírját, Ferit pedig elviszi őt oda. Annyira elhúzódik a dolog, hogy Ferit nem ér oda az étterembe, az interjúra, ami miatt Nazli nagyon megharagszik rá. 

Demet eközben most azon dolgozik, hogy kicsinálja férjét, úgy véli semmi nem lesz már olyan mint régen. 
Pelin felkeresi Nazlit, hogy elmondja, Ferit vele volt délelőtt, azért nem ért oda az interjúra. A lányok között tapintható a feszültség, de Nazli nem hagyja magát és csípős megjegyzéseket tesz Pelinnek. 

Asuman elmegy Muzafer házába, amikor kiderül, hogy nincs semmilyen munka, a férfi csak ki akarja használni őt. Asuman menekülni akar, de a férfi bezárta az ajtót, végül őt is Deniz menti meg. 

Nazli úgy döntött elmegy egy kicsit pihenni, hogy kiszellőztesse a fejét. Feritnek nem veszi fel a telefont, így ő már Ikbal asszonnyal keresteti. Természetesen Fatost is kifaggatja, aki csak utalásokat tesz arra, merre lehet a barátnője. 

Ikbal asszony hamar kideríti, hogy hol van Nazli, Ferit pedig máris siet felesége után. Pelin vajon a szerelmesek közé tud állni? 
/A szerelem íze 67-68. rész/