Talkshow

Óriási botrány Meghan Markle körül: kiderült, hogy interjúkat hamisított

2023.06.22. I 18:36
Nem mindenkivel a hercegnő beszélgetett, hanem egy ott dolgozó szerkesztő vagy újságíró kérdezte a meghívott vendégeket.

Nemrég derült ki, hogy a Spotify szerződést bontott Meghan Markle-lel, és többet nem készíthet interjúkat az Archetípusok nevű podcast-sorozatában. Az interjúsorozat egy évadot ért meg, és ennek során különböző hírességekkel beszélgetett a hercegné arról, hogy milyen megkülönböztetés éri a nőket az életben. Azóta mindenki találgatja, hogy mi vezethetett a szakításhoz. Egy forrást szerint csalás lehetett a háttérben.

A Daily Star írta meg, hogy a podcast háttérmunkásai között egy informátoruk szerint Meghan csalt a felvételek során. Állítása szerint nem minden beszélgetést a hercegnő végzett, hanem egy ott dolgozó szerkesztő vagy újságíró beszélgetett a meghívott vendégekkel, és utólag vágták rá Meghan kérdéseit, mintha végig ott lett volna.

Ezt azért is merték nyilvánosságra hozni, mivel a 12 epizód egyik vendége Allison Yarrow New York-i újságíró is elszólta magát arról, hogy ő nem a hercegnével, hanem Meghan csapatának egyik tagjával beszélgetett a műsor során. Így sokszor csak a hangját adta a műsorhoz, de a valós munkát mások végezték helyette.