Férfiszemmel

Mester Tamás nyíltan flörtöl a neten Tóth Gabival

2023.10.10. I 06:24
„Rottweiler akarok lenni”. Ezt írta Mester Tamás Tóth Andi legfrissebb fotóihoz, amiből az egyiken azt látni, ahogy Andit szájon nyalja a kutyája.

Tóth Andi az elmúlt napokban egy olyan fotósorozatot osztott meg magáról az Instagram-oldalán, amelyek közül az egyiken imádott kutyája, Bailey mellett pózol. A képekhez a visszavonult énekesnő az alábbi szöveget írta - vette észre a Blikk.

„A sminkben a barna a kedvencem. A ruháim 70%-a pedig a föld rengeteg árnyalatában pompázik. A kiskutyám is barnás. Bak vagyok. Ami FÖLD jegy. Félek a magasban és úszni sem tudok. Munkacentrikus vagyok és szörnyen kemény, ha csak a bizalmamba nem fogadtalak. Viszont csak egy esélyt kapsz. Sosem felejtek és sosem unatkozom. A haragom a csend, a szeretetem viszont mindent elsöprő. Viszont nagyon kevés lehetőségem van megmutatni. Sőt, annyira vigyázok magamra, hogy nem is adok lehetőséget arra, hogy bánts. Azt hiszem, bakabb már nem is lehetek”.

Az egyik képen épp azt a pillanatot örökítették meg, amikor Andit szájon nyalja a kedvence.

Rottweiler akarok lenni – érkezett az 53 éves Mester Tamás kommentje a kép alá, amit a 24.hu szúrt ki. A zenész megjegyzésével pedig valószínűleg sok férfitársa is egyetért.

Mester Tamás egyébként az év elején szakított 20 évvel fiatalabb, festőművész szerelmével.

Szép időszak volt, a két világ mégsem tudott egymásba fonódni. A játékosság annyira fontos lételemem, hogy képtelen lettem volna feladni, így gyakorlatilag egyszerre mondtuk ki, hogy legyen vége – mondta a zenész a zátonyra futott kapcsolatáról.
Ajánlott tartalmak