Magazin

A remény éve! A 2024-es esztendő a hőn szeretett kisbabát is meghozhatja Vajna Timinek

2023.12.31. I 14:30
Ha mégsem sikerülne az immár sokadik lombikkezelés, Timinek még mindig több lehetősége van anyává válni: akár béranya révén, akár örökbefogadás útján.
Az év vége nagy meglepetése a hír, hogy Vajna Tímea férjhez ment Ráthonyi Zoltánhoz, a dúsgazdag debreceni üzletemberhez. Az esküvő azért is ért mindenkit váratlanul, mert bár közel négy éve együtt vannak, a pár kapcsolatában komoly hullámvölgyek voltak: legutóbb fél éve terjedt el a hír, hogy szakítottak. Andy Vajna özvegye és a milliárdos vállalkozó kapcsolatára az is árnyékot vetett, hogy az elmúlt évben Tímea négy babát is elvesztett.

A boldog ara azt is elárulta, hogy hamarosan egy nagy lakodalomra is sor kerül majd Montecitóban, a milliomosok kaliforniai mini városában. Itt rejtőzött el a világ elől pazar birtokokon Oprah Winfrey, Ariana Grande, Adam Levine, Ellen DeGeneres, a Katy Perry–Orlando Bloom házaspár és az amerikai szórakoztatóipar számos más csillaga. A 8600 lelkes település leghíresebb lakója azonban Harry herceg és felesége, Meghan Markle, a brit királyi családtól elszakadt pár.

A 41 éves Timinek minden esélye megvan rá, hogy végre elérhesse az álmát és boldog családban élhessen a vállalkozóval, akit még a néhai férje, Andy Vajna révén ismert meg, Zoltán ugyanis a filmmogul jobb keze volt éveken keresztül. 

Immár csak egy dolog hiányzik a boldogságukhoz, ez pedig egy kisbaba, aki 2024-ben talán meg is születhet. Ha pedig mégsem sikerülne az immár sokadik lombikkezelés, Timinek még mindig több lehetősége van anyává válni: akár béranya révén, akár örökbefogadás útján, amelyekbe feleségként, biztos háttérrel maga mögött immár bátrabban belevághat. Amerikában ugyanis a törvények lehetővé teszik a béranyaságot, amelynek segítségével már számos hollywoodi sztárnak is sikerült szülővé válnia.