Magazin

Bukás! Az új Aquamant még Jason Momoa sem mentheti meg

2024.01.01. I 17:10
Az Aquaman második részét ugyanis már karácsony másnapján lenyomta Timothée Chalamet Wonkája.

Az amerikai mozikban a tehetséges fiatal színész, Timothée Chalamet főszereplésével készült Wonkát már egy héttel az Aquaman és az elveszett királyság előtt, pontosabban december 15-én bemutatták, míg utóbbit december 22-én, és mivel a csokoládégyáros Willy Wonka története az ünnepekhez is rendkívül jól passzol, az Aquaman folytatásának esélye sem volt arra, hogy lenyomja – számolt be minderről a Blikk.

Arthur Curry legújabb kalandja így nem is hozta azt, amit elvártak volna tőle, hiszen csupán egyetlen szuperhősös film volt idén, amely gyengébben teljesített a kezdeti napokban: a Kék Bogár. A gyenge kezdést pedig az is bizonyítja, hogy az első rész a nyitónapján hozott annyit, mint amennyit a második etap három nap alatt tudott, holott az első rész nyitánya sem volt igazán erős.

A James Wan által rendezett Aquamant még az igazán menő és szuperszexi Jason Momoa sem tudott megmenteni. Az IGN Hungary szerint a DCEU szuperprodukciója csak 8,3 millió dollárt, vagyis 2,8 milliárd forintot termelt.