Családi magazin

Gyermekáldás! Shane Tusupék nem állnak meg egy lurkónál

2024.01.10. I 16:35
Shane Tusup és menyasszonya, Nagy Viktória Zoé áprilisra várja első babáját, és mindketten nagy családot szeretnének.

November közepén jegyezte el kedvesét, Nagy Viktória Zoé fitneszversenyzőt Shane Tusup, nem sokkal később azt is bejelentették, hogy érkezik az első kisbabájuk. A kismama most elárulta, hogy a kislány tavasszal jön világra, és valószínűleg idővel tovább bővül majd a családjuk.

– Tavasszal érkezik a kis manó. Nekem nincs testvérem, ahogy Shane-nek sem, de mindig is nagy családra vágytunk, ezért igen, szeretnénk majd kistestvért is, de ez még a jövő zenéje. Most csak rá koncentrálunk – mondta a Blikknek Shane menyasszonya.

Hozzátette, hogy a baba nevét csak a születése után osztják meg a nyilvánossággal. – Egy-két kedvencünk már most is van, de még van időnk, nem kapkodjuk el. Egy biztos, a neve is épp olyan csodás lesz, mint ő maga – árulta el Viktória.

A párral madarat lehetne fogatni a boldogságtól, amióta megtudták, hogy Viki várandós, bár Shane korábban elárulta, nem tervezték ilyen gyorsan a gyermekáldást. – Nem terveztük ilyen hamar, ugyanakkor a leggyönyörűbb ajándék, amit kaphattunk Vikivel, hogy gyermekünk lesz. Mindketten egykék vagyunk, mindkettőnknek nagyon fontos a szülőkkel való hármas egységünk, amilyen most már nekünk is lesz – mesélte korábban Shane Tusup.