Szórakoztató műsor

Kincsvadászok! Új műsorral tér vissza Tilla

2024.01.11. I 15:30
A Kincsvadászok első évada január 22-én indul, hétköznap esténként lesz látható a Szerencsekerék után.

Új műsorral, a Kincsvadászokkal jelentkezik a TV2. „A műtárgy-kereskedő showban műtárgyakkal, régiségekkel, olykor igen különös tárgyakkal érkeznek a műsor szereplői Tillához és a Kincsvadászok szakértőihez” – olvasható a csatorna közleményében, amiből az is kiderül, hogy miután megbecsülik a családi ereklyék értékét, azok a műsor öt kereskedője elé kerülnek.

Ha az adott tárgy elnyeri a gyűjtők tetszését, akkor elindul a licitálás, a legmagasabb ajánlat után pedig az eladó eldöntheti, megválik-e a tárgytól vagy inkább annak tudatában, mennyit is ér, hazaviszi. A TV2 meglepő fordulatokat, vicces helyzeteket, vérre menő liciteket és megható pillanatokat ígér.

A Kincsvadászok két szakértője Kelen Anna művészettörténész, a Virág Judit Galéria szakértője és árverésvezetője, valamint Megyesi Balázs műtárgyszakértő, galériatulajdonos lesznek. A műsor kereskedői pedig dr. Katona Szandra műtárgyszakértő és restaurátor, Fertőszögi Péter művészettörténész, a BÁV művészeti igazgatója, Fejes Tamás, a Tankcsapda dobosa, aki közel harminc éve foglalkozik hangszerkereskedelemmel, Nagyházi Lőrinc műkereskedő, illetve Molnár Viktor, műtárgybecsüs és galériatulajdonos.