Összezárva Hajdú Péterrel: Császár Előd - Life TV MA 22:30

2024.04.05. I 10:47
Császár Elődnek hullámzó és változatos karrierje volt, az utóbbi években azonban a képzőművészet terén szerzett sikereket, a „cicás fickó” színes képeit már a gyűjtők is keresik és vásárolják.
Császár Előd az 1990-es években vált ismertté, mint zenész, pályafutását azonban egy autóbaleset tönkretette. Sok évvel később Shane 54 néven lemezlovasként új zenei karriert kezdett, ami meghozta számára a nemzetközi sikereket. A pandémia viszont bedöntötte ezt az utat, melynek köszönhetően az egykori zenész a képzőművészet felé fordult. Császár Előd mára a macskás képeivel vált ismételten híressé, melyek fő múzsája saját cicája, János. Színes képeit kezdetben a mesterséges intelligencia segítségével készítette, de ezek rövid idő alatt igazi festményekké váltak.
Hajdú Péter vendége kevésbé éli a nyilvánosság előtt életét, ezért a ma esti műsor sok újdonságot tartalmaz a nézők számára. A zenész képzőművész, még ha meg is tartott magának néhány információt, azért őszintén és részletesebben beszélt arról a végzetes balesetről, amely megváltoztatta életét, és ami miatt talán még most sem bocsájtott meg neki teljesen a magyar közvélemény. 

A forgatás alatt beavatta a műsorvezetőt a szerelmi életébe, a drámai fordulatokkal terhelt gyerekkorába, és mesélt a lemezlovasként megélt nemzetközi sikereiről is.

Nem csak a drámai vallomásokért, de a vidám pillanatokért is kapcsoljon ma este a Life TV-re.