Vacsorakirály minden hétköznap a Life TV műsorán

2024.04.07. I 22:26
Az egész úgy kezdődött, mint egy baráti vacsora… de közben valami megváltozott. A Vacsorakirály az a szórakoztató főzőverseny, ahol öt híresség minden segítséget és trükköt bevetve igyekszik legyőzni önmagát, de leginkább versenytársait.
A héten Baukó Éva, Alekosz, DR BRS, Völgyi Zsuzsi és Sánta Juliska küzd meg a megtisztelő Vacsorakirály címért.

Elő a popcornt, kezdődik a Vacsorakirály szappanoperája! Lesz itt féltékenység, „gasztrokötözködés”, ármány és sírás… de a műsor történetének legnagyobb balhéját is ezen a héten láthatjuk, és minden idők legbotrányosabb - egyben legviccesebb - desszertje is itt kerül az asztalra.
Baukó Éva úgy gondolja versenytársai meglehetősen erős előítélettel élnek vele szemben, erre azonban egy ügyes taktikai húzással úgy próbál rácáfolni, hogy naponta beleáll, provokál vagy éppen összeveszik valakivel.

Alekosz szexuálterapuátanak áll, és kéretlen tanácsokat osztogat DR BRS-nek. Láthatjuk, hogy segít Völgyi Zsuzsinak tündéri szőke kislánya és Sánta Juliskának a férje a főzésben, miközben drámai darázscsípés is borzolja a kedélyeket.

Ha szeretné megtudni, hogy DR BRS-t mivel idegesítették fel, és hogy mit szólt Sánta Juliska ahhoz, hogy a Baukó Éva-Alekosz párossal kell eltöltenie egy hetet, és vajon mitől sírta el magát Völgyi Zsuzsi, akkor kapcsoljon a Life TV műsorára.