Vacsorakirály minden hétköznap a Life TV műsorán

2024.04.14. I 20:28
Az egész úgy kezdődött, mint egy baráti vacsora… de közben valami megváltozott. A Vacsorakirály az a szórakoztató főzőverseny, ahol öt híresség minden segítséget és trükköt bevetve igyekszik legyőzni önmagát, de leginkább versenytársait.
A héten Singh Viki,  Iszak Eszter, Debreczeni Dóra, Baronits Gábor és Szabó Simon verseng a megtisztelő trófeáért. 

A hét, amikor a Vacsorakirály versenyzőinek fókuszába a sós karamella kerül… Vajon kinek sikerül a legjobban és kinek lesz elege belőle egy életre?

Az e heti mezőny meglehetősen kritikusan állt a versenytársak ételeihez, a legkeményebb kritikákat azonban Szabó Simon fogalmazta meg, és ő tolerálta legkevésbé a hibákat is.  Azonban a hét utolsó estéjén visszanyalt a fagyi, a színész vacsorája nem pont úgy sikerült, ahogy ő azt elképzelte. Az előételnél még minden rendben volt… a főétel azonban lehet, hogy átírja a vendéglátó győzelemről szőtt álmait?
A héten Debreczeni Dóra fine dining menüsora sem aratott osztatlan sikert, vagy legalábbis jól nem laktak tőle, ugyanis a vacsora után - az edző nem túl nagy örömére - vajas kifliért könyörögtek a vendégek. 

Ha érdekli, miért kell ütvefúró Baronits Gábor tortájához, vagy miért borul ki Szabó Simon az űrkajától, valamint hogyan készül a vegán bacon, akkor kapcsoljon minden hétköznap délután a Life TV műsorára.